با سلام
جوملا را ابتدا در یک زیر دامنه نصب کردم ولی حالا قصد دارم فایل ها را از پوشه زیر دامنه به روت اصلی دامنه منتقل کنم برای اینکار چطور بدون اینکه اطلاعات و تنظیمات وارد شده در سیستم حذف شود عملیات انتقال را انجام دهم؟؟؟

با سلام
جوملا را ابتدا در یک زیر دامنه نصب کردم ولی حالا قصد دارم فایل ها را از پوشه زیر دامنه به روت اصلی دامنه منتقل کنم برای اینکار چطور بدون اینکه اطلاعات و تنظیمات وارد شده در سیستم حذف شود عملیات انتقال را انجام دهم؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر در subdomain سایت تون به خوبی کار میکند و مشکلی نیست فقط
کافیه source موجود در subdomain را به root منقل کنید . همین .
برای اینکار از پشتیبانان هاستتون هم میتونید کمک بگیرید
در سابدامین مشکلی ندارم فقط مشکلم آدرس سایت بود که بهتر دونستم بجای لود شدن cms.ariyafom.com فقط و فقط به شکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لود بشه و گوگل هم در نتایجش فقط این آدرسو نشون بده
با سلام
فایلها رو به روت منتقل کنید و در فایل کانفیگ مسیر پوشه ها رو اصلاح کنید.
یا علی
دروود
هم میتونید کل سایت رو منتقل کنید
هم میتونید درس رو دایرکت کنید
اموزش هر دو مورد در دانشنامه جوملا فارسی هست
در پناه ایزد
من در فایل configuration.php فقط یک آدرس برای temp دیدم که ویرایش کردم و نام سابدامین را از ان حذف نمودم آدرس دیگری یا جای دیگری هم هست که باید ویرایش کنمنوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)