سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: ذخیره ناموفق با ایراد در مدیریت جوملا 2.5.6

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

اطلاعات هاست خود را بفرمایید !

این مشکل رو یکباره همه دارند و مشخصاً از تنظیمات هاستها باید باشه ! احتمالاً یه آپدیتی چیزی انجام دادن این عزیزان و یا همه شما دوستان از یک هاستینگ استفاده میکنید ! این مورد مشابه در انجمن زده شده.

فکر میکنم collation دیتابیس بهم ریخته !

یکبار با استفاده از کد زیر همه دیتابیس خود را به collation اصلی تغییر بدید !
    کد:
    <?php
    // your connection
    mysql_connect("localhost","username","password");
    mysql_select_db("databasename");

// convert code
    $res = mysql_query("SHOW TABLES");
    while ($row = mysql_fetch_array($res))
    {
        foreach ($row as $key => $table)
        {
            mysql_query("ALTER TABLE " . $table . " CONVERT TO CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci");
            echo $key . " =&gt; " . $table . " CONVERTED<br />";
        }
    }
    ?>
    کد بالا فکر نمیکنم نیاز باشه توضیح بدم که چجوری تغییرش بدین ! همه چیز مشخص هست ! اما اگر نیاز به توضیح بیشتر هست اینجا رو بخونید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

فقط حتماً collation نهایی را utf8_general_ci تنظیم کنید تا همه دیتابیس به این شکل تغییر کند.

اگر با این راه حل مشکل شما حل شد لطفاً اینجا اعلام کنید تا در قالب یک توضیح کامل در سایت منتشر کنیم ! نزدیک به 14 تا تاپیک دیگه با همین موضوع و عنوان هست که بهتره تا بیشتر نشده براش یک مطلب زده بشه ! امان از مدیرهای سرور کم سواد !

تهیه بکاپ قبل از هرکاری دستور داده میشود :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    ویرایش توسط مهدی. : 08-07-2012 در ساعت 05:17 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. 3 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

اطلاعات هاست خود را بفرمایید !

این مشکل رو یکباره همه دارند و مشخصاً از تنظیمات هاستها باید باشه ! احتمالاً یه آپدیتی چیزی انجام دادن این عزیزان و یا همه شما دوستان از یک هاستینگ استفاده میکنید ! این مورد مشابه در انجمن زده شده.

فکر میکنم collation دیتابیس بهم ریخته !

یکبار با استفاده از کد زیر همه دیتابیس خود را به collation اصلی تغییر بدید !
    کد:
    <?php
    // your connection
    mysql_connect("localhost","username","password");
    mysql_select_db("databasename");

// convert code
    $res = mysql_query("SHOW TABLES");
    while ($row = mysql_fetch_array($res))
    {
        foreach ($row as $key => $table)
        {
            mysql_query("ALTER TABLE " . $table . " CONVERT TO CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci");
            echo $key . " =&gt; " . $table . " CONVERTED<br />";
        }
    }
    ?>
    کد بالا فکر نمیکنم نیاز باشه توضیح بدم که چجوری تغییرش بدین ! همه چیز مشخص هست ! اما اگر نیاز به توضیح بیشتر هست اینجا رو بخونید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

فقط حتماً collation نهایی را utf8_general_ci تنظیم کنید تا همه دیتابیس به این شکل تغییر کند.

اگر با این راه حل مشکل شما حل شد لطفاً اینجا اعلام کنید تا در قالب یک توضیح کامل در سایت منتشر کنیم ! نزدیک به 14 تا تاپیک دیگه با همین موضوع و عنوان هست که بهتره تا بیشتر نشده براش یک مطلب زده بشه ! امان از مدیرهای سرور کم سواد !

تهیه بکاپ قبل از هرکاری دستور داده میشود :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    سلام
    ممنون از راهنمایی*تون
    مشکل حل شد. باز هم ممنون

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    سلام.منم همین مشکل رو دارم ولی از اینایی که گفتید سر در نمیارم

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام.منم همین مشکل رو دارم ولی از اینایی که گفتید سر در نمیارم
    سلام دوست عزیز
    یک فایل php روی هاستتون درست کنید و این کد بالا رو داخلش paste کنید. مثلا اسمش رو index2.php قرار بدید و بعد همین فایل رو اجرا کنید. مثلا اگر توی روت سایتتون قرار دادید، آدرسش این*طور می*شه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اجرا کنید و بعد دیتابیستون اصلاح می*شه. البته یادتون باشه در سطر سوم که این کد (
    mysql_connect("localhost","username","password")ر و نوشته، باید username و password دیتابیستون رو قرار بدید و localhost هم همون*طور می*مونه
    یا علی

7. کاربر مقابل از saghy_110 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سلام به همگی
    ایراد قبلی که درست شد اما بعد از ایمپورت اطلاعات تازه، این ایراد رو میگیره که با ایراد قبلی فرق داره:
    Duplicate entry '61-27' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `leg63_finder_links_terms0` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 61, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `leg63_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '0' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC
    درخور توجه است که حدود 35000 کلمه رو باید فهرست کنه. ممنون می شم اگر پاسخ بدید.

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    وارد جداول leg63_finder_links_terms0 و leg63_finder_tokens_aggregate بشوید و با استفاده از تب struct و دکمه ویرایش (آیکون مداد) برای این 2 table به صورت دستی collation را به utf-8 ست کنید . فقط ممکن از اجازه تغییر فیلد کلیدی را به شما ندهد ولی مابقیه فیلد ها را ویرایش کنید.

ممنون از پاسختون اما مشکل حل نشد.
    من فکر می کنم مشکل از جای دیگه است. ببینید بنده در تاپیک دیگری هم عرض کردم، حدود ۳۵۰۰۰ کلمه رو (با یه بدبختی) وارد دیتابیس کردم و از اون موقع تا حالا این مشکل به وجود اومده. نمی دونم شاید به خاطر حجم بالای اطلاعاته که این مشکل بروز می کنه. البته مشکل دیگری هم که وجود داره اینه که تا از توی بخش مدیریت این ۳۵۰۰۰ مطلب رو منتشر نکنی نشون داده نمیشه یعنی با اینکه از توی بانک state=1 قرار دادم اما برای نمایش در بخش جستجوی پیشرفته حتما باید مطالب به صورت دستی دوباره دکمه انتشارر بخوره که این دیگه خیلی عجیبه. تمنا دارم درباره این دو مطلب راهنمایی کامل بفرمایید
    با تشکر

پیوست:
    نمی دونم این مطلب کمکی می کنه یا نه اما وقتی می خوام این تعداد مطلب رو صدتا صدتا انتشار بزنم بعد از یک یا دو بار این پیغام خطا در خود مدیریت جوملا میاد:
    500 - یک خطا رخ داده است

Duplicate entry '61-56' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `leg63_finder_links_terms0` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 61, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `leg63_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '0' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ویرایش توسط saghy_110 : 09-20-2012 در ساعت 06:37 AM

afshin1368
    Guest
    من این مشکلو داشتم ولی فقط با تغییر هاست درست شد !!!!!!

این فقط یه تجربه شخصییه !!!!!

ممنون از پاسختون
    ظاهرا ربطی به هاست نداره. مشکل از این بود که داخل این ۳۵۰۰۰ کلمه من، کلماتی بود که با دیتابیس و ایندکس کردن مطالب همخونی نداشت. مثل: بخشِ دولتی که وقتی کسره اش رو برداشتم مشکل حل شد. به هرحال مشکل عجیبی بود و وقت خیلی زیادی از من گرفت. ممنون از هم دوستان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12