ممنون از پاسختون اما مشکل حل نشد.
من فکر می کنم مشکل از جای دیگه است. ببینید بنده در تاپیک دیگری هم عرض کردم، حدود ۳۵۰۰۰ کلمه رو (با یه بدبختی) وارد دیتابیس کردم و از اون موقع تا حالا این مشکل به وجود اومده. نمی دونم شاید به خاطر حجم بالای اطلاعاته که این مشکل بروز می کنه. البته مشکل دیگری هم که وجود داره اینه که تا از توی بخش مدیریت این ۳۵۰۰۰ مطلب رو منتشر نکنی نشون داده نمیشه یعنی با اینکه از توی بانک state=1 قرار دادم اما برای نمایش در بخش جستجوی پیشرفته حتما باید مطالب به صورت دستی دوباره دکمه انتشارر بخوره که این دیگه خیلی عجیبه. تمنا دارم درباره این دو مطلب راهنمایی کامل بفرمایید
با تشکر
پیوست:
نمی دونم این مطلب کمکی می کنه یا نه اما وقتی می خوام این تعداد مطلب رو صدتا صدتا انتشار بزنم بعد از یک یا دو بار این پیغام خطا در خود مدیریت جوملا میاد:
500 - یک خطا رخ داده است
Duplicate entry '61-56' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `leg63_finder_links_terms0` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 61, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `leg63_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '0' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

علاقه مندی ها (Bookmarks)