من توی جوملا صفر صفرم. یه جوونمرد پیدا شه مارو راهنمایی کنه.
من تا حالا وبلاگ داشتم. بین وردپرس و جوملا هم دودلم.
هاست و دومین جداگانه هم خریدم که ویندوزه ولی نمیدونم حالا اصلا باید چیکار کنم. خواهشا کمکم کنید از کجا شروع کنم.

من توی جوملا صفر صفرم. یه جوونمرد پیدا شه مارو راهنمایی کنه.
من تا حالا وبلاگ داشتم. بین وردپرس و جوملا هم دودلم.
هاست و دومین جداگانه هم خریدم که ویندوزه ولی نمیدونم حالا اصلا باید چیکار کنم. خواهشا کمکم کنید از کجا شروع کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
ورود شما رو به انجمن جوملا فارسی خیر مقدم عرض میکنیم. آموزشهای مورد نیاز شما در دانشنامه موجود است.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
درود بر شما
بهترین میزبان برای جوملا لینوکس است .
برای شروع شما باید در ابتدا برنامه ی Wampserver 2 را دانلود کنید که با یک سرچ در گوگل می توانید این برنامه را به صورت رایگان بر روی سیستم خودتون نصب کنید و بعد جوملا فارسیJoomla 2.5 را از همین سایت دانلود نمایید و بعد جوملای دانلود شده را در Wampserver تعریف نمایید .
این آموزش کامل نصب جوملا در لوکال هست که با نصب جوملا در لوکال می توانید به صورت آفلاین و بر روی سیستم خودتون با جوملا کار کنید تا کم کم یاد بگیرید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتما مراحل نصب را با توجه به تصویر انجام دهید و به نکته نکته ی آن توجه کنید و با آن جلو بروید تا با مشکل مواجه نشوید .
شاد باشید
دروود
قبل از همه مواردی که دوستان اشاره کردند پیشنهاد میکنم کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)