-
تروجان Kryptik.EG
سلام من چند وقتیه این تروجان رو توی هاستم دارم گفتن مشکل قالبه حذف کردم ولی باز مشکل داشت نه افزونه ای نصب کردم نه چیزی خواهشا بگید چطوری این بلای جان سایتم رو حذف کنم خیلی کارم گیره به خدا موندم اگه مجبور بشم کل جوملا رو پاک کنم کل مطالبم از دست میره اونوقت چیکار کنم بگید چیکار کنم یه راه حل بزارید هم برای حل مشکل تورجان هم یه بکاپ از مطالبم جطوری بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-10-2012 08:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
راستی یادم رفت بگم از خود هاست هم انتی ویروس رو زدم هیچی پیدا نکرد قالب ها رو حذف کردم بازم موند اصلا نمیدونم چیکار کنم خواهشا کمک
-
-
دروود
از انتی ویروس اوست یا اس وی جی استفاده کنید
تا لینک این ویروس رو در هاست پیدا کنید و بتونید از بین ببرید !
پیشنهاد میکنم به مدیریت سرور اطلاع بدید
بهتر هست از هاست های ایمن استفاده کنید
در پناه ایزد
-
-
آنتی ویروس ها چطوری هاست رو چک میکنند میشه واضحتر بگین تا جایی که بدونم فقط میتونن سیستم کامپیوتری رو چک کنن ولی از اسکن هاست اطلاعی ندارم خود هاست یه انتی ویروس داره ولی قوی نیست و اینکه بگید این تروجان از کجا میاد و راه مقابله باهاش چیه چطوری نزاریم دوباره بیاد و اینکه چطوری از بین ببرمش
-
-
خواهشا یه جواب کامل بدین بهم
-
-
با سلام
از آدرس زیر هم برای بررسی سایت میتونید استفاده کنید
sitecheck.sucuri.net
یا علی
-
-
میشه بیشتر بگین توسط این سایت چک بشه چطوری از بین ببرمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
چه توسط سایت معرفی شده و یا توسط انتی ویروس ها
میتونید لینک فایل مخرب رو پیدا کنید و از طریق پنل هاستینگ خودتون اون رو پیدا و حدف کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
-
اگه ادرس سایت رو بزارم شما میتونید چک کنید و بگید کجا رو باید پاک کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
پیداش کردم خدایی خودم خیلی تلاش کردم کسی واضح بهم نگفت ولی پاکش کردم یعنی هیچ چیزی نیست که بشه قبل نصب یه افزونه چکش کنیم ببینیم تروجان داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟آنتی ویروس ها که نشون نمیدن میدن ؟؟؟؟؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)