سلام من الان سایتم ویروسی شده چطوری از مطالب و فایلهای جوملا یه بکاب بگیرم و در داخل جوملای جدید نصب کنم خواهشا جواب تکمیلی بدین مرسی

سلام من الان سایتم ویروسی شده چطوری از مطالب و فایلهای جوملا یه بکاب بگیرم و در داخل جوملای جدید نصب کنم خواهشا جواب تکمیلی بدین مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز من این آموزشو داشتم که برات میگذارم . مشکل داشتی بگو توضیح میدم . فقط چون جاش نمیشه تو دو تا پست میگذارم .
مراحلبک آپ گیری :
1-1-پساز ورود به کنترل پنل سایت (نه کنترل پنل جوملا) وارد phpmyadmin میشویم و فایل دیتابیسرا باز میکنیم.
2-1-به پائین لیست رفته و همه فیلدها را انتخاب (check all) میکنیم .
3-1-گزینه Export را کلیک کرده و در اینصفحه custom- display all possible options را انتخابمیکنیم،تا گزینه های بیشتر را نمایش دهد.
4-1- گزینهها باید به این صورت تنظیم شوند
character of the set file : utf-8
compression: zipped برای کم حجم شدن ولی اگر حجم کم است بهتراستnone را انتخاب میکنیم
format : sql
Database system or older MySQL server to maximize outputcompatibility with : mssql
Dump table : structure and data (البته میتوانید فقط اطلاعات یا فقط ساختاررا انتخاب کنید ولی سومی شامل هر دو میشود.)
خوباگر پنل شما گزینه های دیگری دارد معمولاً روی گزینه های عمومی ست شده اند کهتغییر آنها معمولاً برای موارد خاص کاربرد دارد.
گزینه Go را کلیک میکنیم . وفایل ساخته شده را که بما نمایش میدهد را برای دانلود تائید میکنیم .
این ازبک آپ ؛
2-مراحلبک آپ گیری برای آپدیت معمولی :
1-2-همهگزینه ها مثل بالاست به جزء گزینه چهار که باید در قسمت Dump table : data را انتخاب کنید کهخروجی کم حجمتر خواهد شد.
ریستورکردن دیتابیس سایت جوملا یا وردپرس..
پیشنهادمیشودمراحل زیر را قبل از عمل ریستور انجام دهید
1-لیستیاز برنامه هائی (قالب ، ماژول ، کامپوننت ، پلاگین ) را که به مدیریتمحتوایتان(مثل جوملا ، وردپرس ،،،) یا اسکریپتهائی که به سایتتان اضافه کرده ایدرا یادداشت کنید ویا برنامه هایی را که نصب میکنید در یک فولدر نگهداری کنید(برایمواردی کاربرد دارد که هک شده اید یا به هر دلیلی سایت از کار افتاده، وباید سایترا پاک کنید و دوباره راه اندازی کنید.زیرا که اگر آنها نباشند اشکال دارد )
2-اگرهم سایت خراب شده و شما هم یادتان نمی آید هم میتوانید بعد از ریستور هر قسمتی کارنکرد به نوبت رسیدگی کنید و اینطور یادتان می آید تا حدودی مثلاً اگر از قالب خاصیاستفاده میکنید باید دوباره آنرا نصب کنید و همه اشکالاتی که مربوط به نبود قالببود رفع خواهد شد.ماژولها و غیره هم بهمین صورت جلو بروید.
3-اگرمیخواهید سایت به حالت قبل مثلاً دیروز برگردد و اطلاعات امروز از بین بروند و بکآپ دیروز هم دارید که کار خیلی راحت تر است و فقط کافیست ریستور کنید.
4- ازهمه مهمتر یوزرنیم و پسورد سایت(جوملا یا وردپرس) است ، که برای استفاده ازاطلاعات ریستور شده نیاز است.
مثلاًاگر سایت را از نو راه اندازی کزدید و یوزر وپسورد را چیز دیگری بدهید بعد ازریستور باید یوزر پسورد سایتی را که ازآن بک آپ گرفتید را بدهید و همه چیز مثلسایت قبلی میشود.
5- بهمسیر زیر رفته و همه اطلاعات موجود در کادر تنظیمات پایگاه داده را یادداشت کنید
سایت/تنظیماتکلی/سرور/تنظیمات پایگاه داده
site> setting Global > server> setup MySQL
6--فولدر عکسها و فیلمها را جداگانه کپی کنیم در جای دیگر(چون در دیتابیس زخیرهنمیشوند)
7-بهتراست اسکریپتها ،ماژولها ، کامپوننتها، پلاگین هائی راکه به جوملا اضافه کرده ایدرا قبل از بک آپ گیری پاک کنید و در راه اندازی مججد دوباره نصب کنید(مگر این کهفولدر این اسکریپتها را جداگانه کپی کنید و بعد از نصب جوملا این فولدر ها را جایگزین کنید.(ولی بهتر است حذف کنید)
اگه آدرس سایتم رو بزارم شما میتونید چک کنید و بگید باید چیکار کنم میتونید این کارو انجام بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری باید از مطالبم فقط کپی بگیرم فقط مطالب سایت
شرمنده که قسمت دوم دیر شد. اینترنتم قطع شد و به انجمن دسترسی نداشتم ! قبل از اینکه نحوه Restore رو بگم ، شما آدرس سایتتون رو بگید ، حتی اگر من هم فرصت نکردم یا نتونستم کمکی بکنم ، دوستان هستند ، اگر راهش رو بدونند ، غیر ممکنه که بی تفاوت گذر کنند . حتما پیشنهادشون رو میگند .
مراحل ریستور کردن دیتابیس سایت ::
1- مراحل یک و دو بک آپ گیری را انجام میدهیم.
2- گزینه import را انتخاب میکنیم.
3-محل فایل بک آپ که گرفتیم را در کادر قرار میدهیم .
4- تنظیم character of the set file : utf-8
5-تنظیم SQ L compatibility mode: mssql
6- دکمه GO را کلیک میکنیم.
تا اینجا در کنترل پنل هاست host بودیم ، حال به کنترل پنل جوملا یا وردپرس رفته و بقیه را از آنجا ادامه میدهیم.
1- وارد قسمت تنظمات MySQL شده ( در جوملا ) به مسیر سایت/تنظیمات کلی/سرور/تنظیمات پایگاه داده
site> setting Global > server> setup MySQL
2-همه اطلاعات پایگاه داده سایت قبلی را جایگزین میکنیم اگر از همان مشخصات فایل قبلی در سایت جدید استفاده کردید فقط نیاز است که گزینه پیشوند دیتابیس را با پیشوند دیتابیس قدیمی عوض کنیم.(اگر ندارید هم کافیست فایل بک آپ را با نت پد باز کنید و چیزی شبیه همین حروفی که در کادر است را پیدا کنید مثلاً (n2rty_)و وارد کنید ) پیشنهاد 5 برای اینجا لازم بود.
3- تغییرات را ذخیره میکنیم .
4- فوراً پنجره ای باز میشود و یوزرنیم و پسورد را میخواهد که باید یوزر پسورد سایت قبلی را به آن بدهیم .کار تمام است .
حال آدرس سایت را وارد میکنیم و اگر اشکال به دلیل سهل انگاری ما پیش آمده بود را به ترتیب حل میکنیم.که معمولاً اگر اشکالی پیش بیاد بخاطر نبود برنامه ای است که قبلاً نصب کرده اید و در حال حاضر وجود ندارد.که آنهم با دیدن سایت متوجه میشوید و برنامه را نصب کنید تا مثل اول بشود.
نکته : کامپوننت هائی هم هست که این کار را میکنند وبیشتر این مراحل حذف میشود و همه چیز در کنترل پنل جوملا یا وردپرس انجام میشود.مثل akeeba برای جوملا که بیشتر این مراحل را انجام میدهد.
ببینید ، در مرحله 4 ام بک آپ گیری ما Dump table رو روی structure and data قرارا دادیم ، یعنی هم ساختار و هم داده . فکر میکنم اگر فقط روی Data بگذارید همین کاری رو انجام بده که شما میخواهید .
راه دیگه ، کپی کردن دستی مطالبتون هست که خوب اگر مطالبتون زیاد باشه این کار (کپی دستی مطالب روی سیستمتون ) زیاد منطقی نیست !
راه سوم ==> افزونه های بک آپ گیری از محتوای جوملا هست که شما رو بدون درگیر کردن با جزئیات ، قادر به بک آپ گیری از محتوا و ساختار جوملاتون میکنه . توی اینترنت سرچ کنید پیدا میشه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از این هم میتونی استفاده کنی .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)