دوستان با سلام
من جوملا 1.5 انگلیسی را نصب کردم و حالا میخوام با جایگذاری زبان فارسی اون رو فارسی کنم ایا این کارشدنی است یعنی پوشه زبان ها را با هم جایگذاری کنیم وردپرس که این قابلیت را داره ایا جوملا هم میشه

دوستان با سلام
من جوملا 1.5 انگلیسی را نصب کردم و حالا میخوام با جایگذاری زبان فارسی اون رو فارسی کنم ایا این کارشدنی است یعنی پوشه زبان ها را با هم جایگذاری کنیم وردپرس که این قابلیت را داره ایا جوملا هم میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگه جوملای شما 1.5 هست چرا تاپیک رو توی جوملا 2.5 زدید ؟من جوملا 1.5 انگلیسی را نصب کردم
برای افزودن زبان فارسی
اگه جوملای شما 2.5 هست ! افزونه زیر رو دانلود و از بخش مدیریت افزونه ها اقدام به نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه جوملای شما 1.5 هست ! افزونه زیر رو دانلود و از بخش مدیریت افزونه ها اقدام به نصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی عجله که داشتم اشتباه شد مرسی
لطفا برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید !نوشته اصلی توسط maryak [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)