نمی دونم مدیر کیه اینجا ولی حاظرم اموزش کامل این موضوع رو واسه بقه دوستان درست کنم

نمی دونم مدیر کیه اینجا ولی حاظرم اموزش کامل این موضوع رو واسه بقه دوستان درست کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
mohamo ی عزیز ، خوشحال میشم آموزش این کار رو در همین تاپیک از زبان شما دوست عزیزمون داشته باشیم .
امیدوارم هیچ کدوم از دوستان عزیزمون در انجمن ، از حرف های هم دلخور نباشید و این بحث های پیش اومده رو فراموش کنین . نه قصد قضاوت و داوری دارم و نه صلاحیتش رو در این انجمن ؛ منتها به عنوان یکی از کاربرای انجمن دوست ندارم فضای اون به بحث و جدال بین برادرای عزیزمون بکشه . خواهش من اینه که اگر از چیزی هم ناراحت شدیم با بزرگواری چشم بپوشیم ، چون واقعا کسی نمیخواد دیگری رو ناراحت کنه ، هرکسی توی این انجمنه ، یا دنبال حل مشکلشه و یا دنبال حل مشکلات دیگران . کسی با غرض و نیت توهین نیومده و اگر جملات صریح اند ، بدلیل تسریع در پاسخگویی هاست . mohamo ی عزیز ، خواهش میکنم ناراحت نباشید و با قرار دادن آموزشتون ، به پربار تر کردن مطالب این انجمن کمک کنید .
موفق باشید دوستان عزیز ... .
نه بابا چه حرفیه mohammad973 ، جان من که دنبال این حرفا نیستم راستش من که ناراحت نشذم و جواب رو هم بالا به صورت مختصر دادم اینجا
ذر مورد
components/com_content/views/article/tmpl/default.php
اینجا اگر اشتباه نکنم باید خطوط 35-44 رو بر دارید و به جایی که میخاید انتقال بدید مثلا میهاید بالای عنوان اصلی متن / مجموعه و نام نویسنده بالای ان قرار گیرد / خوب طبعا کدهای 35-44 رو باید زیر اونا قرار بدید
و بعد یک پوشه توی قالبتون می سازید /که اصولا موجود است اینجا html/com_content/article , و کذهای که توی بالا ویرایش کردید و اینجا هم منتقل می کنید .
عکس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این یک جواب که اینجا میتونم بدم ولی همچنان حاظرم به صورت یک مقاله جنبه های مختلف این موضوع رو توش بپر دازم و منتشرش کنم
امید وارم کارتو راه بندازه اگر نامفهومه بگو تا مبسوط بگم
ویرایش توسط mohamo : 07-13-2012 در ساعت 08:43 PM
سلاماین یک جواب که اینجا میتونم بدم ولی همچنان حاظرم به صورت یک مقاله جنبه های مختلف این موضوع رو توش بپر دازم و منتشرش کنم
ممنون بابت اینکار، لطفا در همین تاپیک قرار بدید تا دوستان در ویکی به نام خودتون منتشر کنند.
بله mohamo ی عزیز ؛ منم با torghoundy عزیز اگر به صورت مبسوط و با بیانی ساده به همراه کدها و اشکال باشه خیلی بهتره .
ویرایش توسط mohammad973 : 07-13-2012 در ساعت 11:35 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)