با سلام من کاملا با محیط جومولا نا آشنا هستم فیلمی آموزشی هست که از مبتدی تا پیشرفته آموزش دهد؟لطفا کمک کنید ممنون.

با سلام من کاملا با محیط جومولا نا آشنا هستم فیلمی آموزشی هست که از مبتدی تا پیشرفته آموزش دهد؟لطفا کمک کنید ممنون.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید فیلم آموزشی جوملا از شرکت لیندا موجوده
متاسفانه تسلط ندارم آیا کتاب مناسبی هست؟نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز بنظر بنده شما برای شروع آموزش نصب جوملا رو شروع کن و برای اطلاعات عمومی از جوملا از ویکی استفاده کنید بنده دقیقا همین مسیر رو رفتم و تا حالا هم پیشرفت خوبی داشتم به لطف خدا و کمک دوستان توی انجمننوشته اصلی توسط pesar_ariyaie [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بهتون کمکتون خواهم کرد که توسط دوست عزیز حمیدجان زحمتشو کشیده.
موفق باشید.
پیام خصوصیتون رو چک کنید لطفا
با سلام .
دوست عزیزم اقا حمید یکسری فایل های اموزشی ایجاد کرده است که در امضا اش می توانید دانلود کنید .
فیلم اموزشی از شرکت های مختلف نیز در بازار وجود دارد .
مطالب تصویری دانشنامه و سرچ در انجمن نیز بی تاثیر نمی باشد .
موفق باشید .
وقتی میبینم این انجمن اینقدر فعال هست مایه ی دلگرمی من میشود واقعا از کمک ها ممنونم
دوست عزیز اینجا دوستان به یک علت و هدف گرد هم هستیم .
لطفا برای تشکر از دوستان از دکمه تشکر استفاده نماید .
موفق باشید
سلام.دوستان من خودم یک سری فیلم هایی تهیه کردم و در انجمن جومینا منتشر شد. انشالله بقیه آموزش در سایت اصلی ما منتشر خواهد شد.************ موفق باشید.
ویرایش توسط safajuy : 07-12-2012 در ساعت 09:15 AM دلیل: حذف لينك خارجي
با سلام
دوست عزیز آموزشهای موجود در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم به صورت مصور هستند.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)