-
داشتن صفحه جداگانه برای عکس و فیلم
سلام مجدد
ابتدا بگم نمی دونم اینکه در طول یک روز دو تاپیک مجزا درست کردم خلاف قوانین هست یا نه؟
و ضمناً همون جمله کلیشه ای "گشتم نبود مجبور شدم تاپیک بزنم"
سوال:
من می خوام عین سایت جهان نیوز(بطور مثال)یک صفحه جدا گانه داشته باشم که با ورود به اون صفحه لینک اخبار نشان داده بشه و با کلیک بر روی هر خبر خبر تصویری نشان داده بشه(که از یک ماژول اسلاید شو برای نمایش تصاویر هم استفاده بشه)
مثل لینک زیر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2012 07:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
ابتدا بگم نمی دونم اینکه در طول یک روز دو تاپیک مجزا درست کردم خلاف قوانین هست یا نه؟
اگر موضوعات شما یکی نیست مشکلی نداره. فقط برای یک مسئله از ایجاد چند تاپیک خودداری کنید.
و ضمناً همون جمله کلیشه ای "گشتم نبود مجبور شدم تاپیک بزنم"
دوست عزیز بخاطر خودتون میگیم جستجو کنید. چون اگه موضوع شما قبلا ایجاد شده باشد خودتون زودتر به جواب میرسید و مشکلتون حل میشه.
پیشنهاد میکنم برای تصاویر از فوکا گالری و برای ویدئو از افزونه زیر استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در سایتی که معرفی کردید کار خاصی صورت نگرفته بود و فیلم ها و تصاویر در مطالب قرار گرفته بود و در صفحه اول به اونها لینک شده بود که با این دو افزونه که خدمتتون معرفی کردم با کیفیت بهتری میتونید این کار رو انجام دهید.
یا علی
-
-
نمیدونم چرا فوکا نصب نمیشه
هیچ پیغام خطایی نمیده موقع نصب اما عملیات نصب خیلی طول میکشه و هیچ اتفاقی نمی افته حتی یکبار تا یک ساعت هم منتظر شدم اما اتفاق خاصی نیفتاد و هنوز در پروسه نصب بود
-
-
از روشهای دیگه نصب استفاده کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)