-
دسته بندی کردن موضوع
سلام دوستان خسته نباشید من می خواهم مانند تصویر زیر دسته بندی ایجاد کنم ومثلا روی نوشته نرم افزار اندروید کلیک کنم صفحات نرم افزار مریوط به اندروید باز شود ولی برای من ارور می دهد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2012 11:03 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز عکسی نمایش داده نمیشه . ولی اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ، مجموعه ای به نام مثلا اندروید بسازید . مطالب مرتبط رو جزو این دسته قزاز بدید . همچنین یک منوی آیتم از نوع مطالب ویژه ایجاد کنید و در ویژگیهای اون آیتم ، در انتخاب مجموعه ها ، فقط مجموعه ی اندرود رو انتخاب نمایید .
البته اگر منظورتون چیز دیگه ای بوده ، واضح تر بفرمایید تا اگر کمکی بود انجام بدیم .
-
کاربر مقابل از mohammad973 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست من این هم عکس و آدرس سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظور من اینکه روی قسمت نرم افزار اندروید کلیک کنم صفحات مربوط به آن را بیاورد لطفا به سایت من یک سری بزنید ونگاه کنید باز هم ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط paryl : 07-12-2012 در ساعت 07:00 PM
-
-
خواهش میکنم ؛
1) از منوی محتوا / مدیریت مجموعه ها => یک مجموعه جدید به نام آندروید بسازید ؛
2) از منوی محتوا / مدیریت مطالب => مطالب خودتون رو ایجاد کنید و در تموم اونها ، فیلد مجموعه رو برابر اندروید قرار بدید ؛
3) از منوی منوها / منوی اصلی => آیتم نرم افزارهای اندروید رو برای ویرایش کلیک کنید. در صفحه باز شده ، فیلد نوع آیتم جدید رو مطالب ویژه قرار بدید و در سمت چپ تصویر ، از کادر انتخاب مجموعه ها ، تنها گزینه اندروید رو انتخاب نمایید . حال ذخیره و بستن رو بزنید .
ساییتون رو باز کنید و نتیجه رو چک کنید .
ضمنا همونطور که دوستان در انجمن گفتند ، تشکر خودتون رو از طریق دکمه تشکر انجام بدید .
إنشاءالله که مشکلتون حل بشه . یا علی .
-
-
دوست عزیز ممنون ولی ارور Secure Connection Failed می دهد یک نگاه به سایت بینداز ونظر خود را بگو ممنون از شما[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
فکر میکنم به خاطر https به جای http باشه .
درست در این باره اطلاعاتی ندارم ولی سعی میکنم راهش رو پیدا کنم و در اختیارتون بگذارم .
(سرور شما از پروتکل های ssl و https پشتیبانی نمیکنه )
ویرایش توسط mohammad973 : 07-13-2012 در ساعت 04:20 PM
-
-
فایل configuration.php رو بررسی کنید ببینید مقدار ssl برابر چنده ؟ باید صفر باشه ، اگر نیست صفرش بکنید . ببینید درست میشه یا نه .
-
-
دوست من این فایل configuration.php را از کدام قسمت پیدا کنم
-
-
داخل روت هست . همون قسمتی که جوملاتونو نصب کردید . (همون www یا public_html)
-
-
دروود
در درون فایل های جوملا شما هست
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)