-
غیر فعال کردن نمایش مجموعه مطالب
با سلام
چگونه میتوان لینک نمایش مقالات مربوط به یک مجموعه را غیر فعال کرد.
من خودم نمدونستم این لینک وجود داره . وقتی توی نتایج گوگل دیدمش تازه فهمیدم همچین لینکی هم توی سایت من هست .
/index.php?option=com_content&view=category&id=82&l ang=fa/...
گویا این لینک تمام مقالات مجموعه ی شماره 82 را نمایش میدهد .
چطور میشه کاری کرد که کسی به این لینک دسترسی نداشته باشه .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-13-2012 09:26 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز این طور که بنده متوجه شدم ظاهرا شما یک مجموعه رو به منو تخصیص دادید؟(اگر اشتباه متوجه نشده باشم)
در این صورت از قسمت منوها میتونید این لینک رو غیرفعال نمایید.
ضمنا بهتون پیشنهاد میکنم تنظیمات سئو رو در جوملاتون فعال کنید هم برای سئوسازی مفیده هم برای امنیت وب سایتتون اینطوری هرکسی به راحتی متوجه میشه سایت شما جوملاست و اگر باگ داشته باشه در عرض یک دقیقه...
-
-
راستش سوالتون یه مقدار مبهمه برام ، ولی اگر برداشتم درست باشه ، این کارو بکنید ::
خوب باید یک آیتم منویی باشه که روی اون کلیک کنید تا مطالب مجموعتون رو بیاره ، وقتی نیازی به اون نیست ، یا اون رو حذفش کنید و یا در ویرایش اون آیتم منو ، لیست سطح دسترسی را مطالبق اونچه که میخواید تغییر بدید .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdi_ab
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
چگونه میتوان لینک نمایش مقالات مربوط به یک مجموعه را غیر فعال کرد.
من خودم نمدونستم این لینک وجود داره . وقتی توی نتایج گوگل دیدمش تازه فهمیدم همچین لینکی هم توی سایت من هست .
گویا این لینک تمام مقالات مجموعه ی شماره 82 را نمایش میدهد .
چطور میشه کاری کرد که کسی به این لینک دسترسی نداشته باشه .
ممنون
ورود تونو به انجمن خوشامد میگم
از مدیریت منوها اون آیتمی رو که بهش لینک به مجموعه دادین باید تغییرنوع بدید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
ببنید من یه جور دیگه میگم که به قول شما مبهم هم نباشه .
این لینکی که معرفی کردم رو اگه وارد کنید مسقیم وارد اون صفحه ای میشید ، که من نمیخوام این صفحه نشون داده بشه . با اینکه اصلا من یه همچین لینکی رو درست نکردم .
خود سیستم جوملا احتمالا داره این لینک رو درست میکنه و نمایش میده . این لینک مجموعه مقالات یه مجموعه رو به ما نشان میده (view=category( .
حالا به نظر شما چه راهی هست که درستش کنم ؟
ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)