با سلام خدمت تمای دوستان عزیز
من جوملا 2.5.6 رو از همین انجمن دریافت کردم و نصب کردم،با قالب امیرکبیر تمام منو ها رو نشون میده اما وقتی قالب rt_omnicron_j25 رو نصب میکنم منوها تعریف میشن اما نمایش داده نمیشن
ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()

با سلام خدمت تمای دوستان عزیز
من جوملا 2.5.6 رو از همین انجمن دریافت کردم و نصب کردم،با قالب امیرکبیر تمام منو ها رو نشون میده اما وقتی قالب rt_omnicron_j25 رو نصب میکنم منوها تعریف میشن اما نمایش داده نمیشن
ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()
ویرایش توسط Joomla Armator : 07-13-2012 در ساعت 02:57 PM دلیل: تکمیل
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
آیا از صحیح بودن موقعیت منوهاتون اطمینان دارید ؟
در تصویر گویا که لوکال کار میکنید . ولی اگر روی سایتتون وضع به همین شکل است ، بهتر است اول آدرس رو بفرمایید تا راهنمایی بشید .
یا علی ... .
سلامنوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر از آقا محمد عزیز !
باید بگم که این موضوع بارها در انحمن بحث شده ! لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید !
(اگه یادتون بیاد توی مسنجر قبلا پرسیدید ! گقتم هم که باید مشکل از تنظیم موقعیت ماژولهاتون باشه و گفتم سوالاتتون رو توی انجمن مطرح کنید ! )
لطفا دقت کنید !
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 07-13-2012 در ساعت 04:27 PM
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم منوها رو تو قالبهای دیگه نشون نمیده نمیدونم باید چیکار کرد؟؟آدرس سایت beheshtp-q.ir
همون طور که دوستان فرمودند : باید ماژول منو در یک posiotion فعال باشد . شما باید به انتهای url تون tp=2? را اضافه کنید و تا نام position های قالب را مشاهده کنید و ماژول منو تون را در position دلخواه فعال کنید .
میشه یکم بیشتر توضیح بدید.من تازه دارم با جوملا 2.5.6 کار می کنم...باید تو کدوم قسمت برم تا position هارو اعمال کنم اصلا چطور میشه اعمال کرد...
باید ابتدا یک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] داشته باشید بعد به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بروید و اون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در یکی از position هایی که در قالب تون وجود دارد فعال کنید .
دوستان این راه هایی رو که لطف کردید و فرمودید اجرا کردم اما جواب نداد
این مسئله ای که مطرح میکنم نمیدونم صحت علمی داره یا نه اما جواب داد
برای نصب این قالب اول باید فایل های rt_omnicron-bundle رو نصب میکردم و بعد قالب رو نصب میکردم تا منوها جواب بده برای بقیه دوستان شاید مفید باشه
یاحق...!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)