-
ارتقای دیتابیس حجیم جوملا ۱.۵ به جوملا ۲.۵ با utf8
سلام! من چند روزی هست که درگیر ارتقای جوملا ۱.۵ به جوملا ۲.۵ هستم. نکته ای که هست من موقع ارتقا با JUpgrade(همین نسخه فارسی که توی سایت جوملا فارسی عرضه شده) هیچ مشکلی ندارم و همه مراحل بدون مشکل میگذرن
اما نکته ناگوار اینه که وقتی سایت جدید رو باز میکنم همه اطلاعات به شکل ؟؟؟؟ در اومدن. برای رفع این مشکل رفتم و Collation دیتابیس رو از latin_swedish به utf8_general تغییر دادم و جالب اینجاست که مشکلم حل شد
اما مشکل جدیدی برام بوجود اومد!!
مشکل از این قراره که وقتی دیتابیس رو روی UTF8 میذارم بعد از مرحله Migrating Categories هنگ میکنه و به مرحله وحشتناک Migrating Undefined میرسه و این پیام خطا رو میده
JLIB_DATABASE_ERROR_CATEGORY_UNIQUE_ALIAS
وقتی به دیتابیس مراجعه میکنم همه دسته هام رو تبدیل کرده(حتی نکته جالب اینجاست که من توی جوملا ۱.۵ ۱۲۳ تا دسته دارم و اینجا ۱۴۴ تا میشه که مهم نیست) اما جدول content خالیه.
حجم دیتابیس من حدود ۱.۳گیگا بایته و من نمیتونم اون رو به لوکال بیارم، تستش کنم و آپلود کنم اما سایت من روی یک وی پی اس اختصاصی هست که همه کار میتونم روش انجام بدم. ضمنا برای من "فقط و فقط" مطالب، دسته ها و مجموعه ها و کاربران مهم هستن و اگه مابقی هم انتقال پیدا نکنن اصلا مهم نیست
تو رو خدا هرکی بلده راهنماییم کنه، ۵ روزه از نون خوردن افتادم!!!!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2012 07:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ورود تونو به انجمن خوشامد میگم
میتونید از پاسخ های مطرح شده در این تاپیک استفاده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تا مشکل تون شه .
-
-
من این کارا رو قبلا هم انجام داده بودم اما نتیجه ای نداشت
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)