-
مشکل ساخت مطلب جدید در جوملا 1.5.23
سلام این مشکل تازه واسه من ایجاد شده من وقتی میرم مطلب جدید اضافه کنم میره به این ادرس و صفحعه مرور گر خالی نشون میده هم توfire foxامنحان کردم هم تو کروم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2012 07:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
ابتدا جوملا خودتون رو به اخرین ورژن ارتقا بدید !
شما ادرسی رو قرار دادید که برای ورود نیاز به یوزر و پس داره
توضیح بدید دقیق مشکل چیه ؟!
در پناه ایزد
-
-
اتفاقا وقتی میخوام با کامپونت jupgrade به روز کنم این نمیشه و این ارور هارو میده
بررسی انجام گرفت
==========
[decompress]
1
==========
[install_config]
Fatal error: Class 'JModelLegacy' not found in /home/safatir/public_html/jupgrade/installation/models/configuration.php on line 19
==========
[cleanup]
==========
[install_db]
Fatal error: Class 'JModelLegacy' not found in /home/safatir/public_html/jupgrade/installation/models/database.php on line 19
==========
[undefined] [undefined]
Warning: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Unable to access /home/safatir/public_html/jupgrade/configuration.php in /home/safatir/public_html/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 88
Warning: require_once(/home/safatir/public_html/jupgrade/configuration.php) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: No such file or directory in /home/safatir/public_html/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 88
Fatal error: require_once() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: Failed opening required '/home/safatir/public_html/jupgrade/configuration.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/safatir/public_html/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 88
==========
[undefined] [undefined]
البته این همش نیست
-
-
به 1.5.26 ارتقا بدید !
برای اون ارتقا اموزش رو در دانشنامه جوملا فارسی مطالعه کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)