من در قسمت تنظیمات لایه SSL رافعال کردم و دیگر سایت من با پنل مدیریتم بالا نمی آید در ضمن فایل کانفیگ متغیر Var$_force='0'; l را هم به همین مقدار تغییر دادم اما باز هم با پروتکل https باز می شود وسایت وپنل مدیریت جوملا بالا نمی آید لطفا کمکم کنید ؟![]()

من در قسمت تنظیمات لایه SSL رافعال کردم و دیگر سایت من با پنل مدیریتم بالا نمی آید در ضمن فایل کانفیگ متغیر Var$_force='0'; l را هم به همین مقدار تغییر دادم اما باز هم با پروتکل https باز می شود وسایت وپنل مدیریت جوملا بالا نمی آید لطفا کمکم کنید ؟![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
فایل configurtion.php باز کنید
مقدا مقابل ssl رو برابر 0 قرار بدید و ذخیره کنید
در پناه ایزد
با تشکر از شما ولی من در ابتدای نوشته عرض کردم همین کار را انجام دادم نشد میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؛ بعد از اینکه این پروتکل رو فعال کردم اینجوری شد لطفا راهنمایی کنیدنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سطح دسترسی فایل رو به 777 تغییر بدید
تغییرات رو اعمال کنید و ذخیره کنید
سپس سطح دسترسی رو برگردانید
در پناه ایزد
با تشکر ولی همه این کار ها رو انجام دادم باز هم نشد لطفا راهنمایی کنیدنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
مشخصات رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
در پناه ایزد
سلام
به پشتیبان فنی هاستتون بگید owner رو رسیت کنه
بعد می تونید فایلهاتون رو حذف کنید
موفق باشید
یک راه حل ساده هم وجود داشت خالی کردن کش مرورگر در واقع درست شده بود باید کش مرورگر را خالی می کردم این هم یک تجربه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)