با سلام
من می خواستم یه نوشته ای به قسمت فوتر سایتم اضافه کنم یعنی همونجایی که راجع به کپی رایت نوشته، باید کدوم فایلو و در چه مسیری ویرایش کنم؟ ضمنا من از جوملا 2.5 و قالب امیرکبیر استفاده می کنم
ممنون

با سلام
من می خواستم یه نوشته ای به قسمت فوتر سایتم اضافه کنم یعنی همونجایی که راجع به کپی رایت نوشته، باید کدوم فایلو و در چه مسیری ویرایش کنم؟ ضمنا من از جوملا 2.5 و قالب امیرکبیر استفاده می کنم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسو خط 43 و 44 را ویرایش کنید.joomlaroot/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_footer.php
با سلامنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از راهنمایی قبلی ولی اونجایی که می خوام تغییر بدم و یه نوشته اضافه کنم با اون دو خطی که شما آدرس دادین فرق داره و اصلا تو این فایل نیست!!!
دقیقا می خوام کنار
CSS Valid | XHTML Valid | Top
Copyright © Joomlafarsi.Com 2012 All rights reserved. Developed by Joomla Farsi
باشه
با سلام خدمت شما عزیزان من در جوملا مبتدی هستم و html نویسی هم زیاد بلد نیستم ولی اگر بخام همین قسمت فوتر یا همین کپیرایت را از سایت حضف بکنم لطف کنید و راهنمایم کنید با تشکر
سلام عزیز
این کار چندان درستی نیست که همه کپی رایتو حذف کنی ولی اگه دوست داری فایل yjsg_links.php رو نگاه کن.
joomlaroot/templates/yougrids/yjsgcore/yjsg_links.php
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان من هر دو فایل yjsg_footer.php
و yjsg_links.php را نگاه کردم ولی برای تغییر در قسمت کپیرایت نتوانستم راهی پیدا کنم مثلا در سایت از جوملای 2012 نام برده ولی در هیچ کدام از این دو فایل از همچین چیزی نام نبرده به خاطر همین ماندم که باید برای تغییر در این قسمت چه کاری انجام بدهم. با تشکر فراوان...
علاقه مندی ها (Bookmarks)