سلام
من هر چی توو تنظیمات سایت می گردم مطلب "انجمن جوملا فارسی" را پیدا نمی کنم تا تغییر ش بدم.
آدرس سایتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
من هر چی توو تنظیمات سایت می گردم مطلب "انجمن جوملا فارسی" را پیدا نمی کنم تا تغییر ش بدم.
آدرس سایتم: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز اگر منظورتون قسمت فوتر هست که یک ماژول هست در یک مموقعیت خاص باید ماژول پیدا کرده و غیرفعال نمایید مشاهده بفرمایید:نوشته اصلی توسط saeedehgh88 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
اگر منظورتون همونه که Joomla Armator عزیز گفتند ، از مدیرین منوها ، منوی پایین رو غیر فعال کن . دقیقا بگو کجای قالب رو میگی .
ابتدا باید در آیتم منوی مورد نظر نام آیتم را تغییر دهید
بعد از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]قسمت override مدیریت زبان را مطالعه کنید .
سلام تصویر زیر را مشاهده کنید:
آدرس سایت هم اینه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
![]()
از قسمت مدیریت جوملا / مدیریت ماژول ها / ماژول انجمن جوملا فارسی / موجود در موقعیت user8
علاقه مندی ها (Bookmarks)