-
نصب ماژولهای 1.7 و 1.6 بر روی جوملا 2.5.6
سلام
من امروز با یه مسئله جالب برخورد کردم که تا حالا اطلاع نداشتم.
چطوریه یه ماژولها و کامپوننت ها ی جوملا 1.7 و 1.6 بر روی جوملا 2.5.6 نصب میشه آیا بخاطر اینه که از همون پلتفورم استفاده میکنه .
یعنی اگه در آینده پلتفورم جوملا عوض بشه ماژولهایی که از سایت joomlafarsi نصب کرده ایم از کار می افته .
راستی چرا وقتی ماژولهای 1.7 و 1.6 روی 2.5 نصب میشه اطلاع رسانی نشده؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2012 07:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
راستی چرا وقتی ماژولهای 1.7 و 1.6 روی 2.5 نصب میشه اطلاع رسانی نشده؟؟؟
کافیه مطالب و اخبار جوملا فارسی رو دنبال کنید.
نمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت "بررسی دقیق*تر تغییراتی که در جوملا 2.5 صورت گرفته است" را مطالعه کنید.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون
ولی من منظورم از اطلاع رسانی توی این صفحه بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته لازم به توضیحه که هیچ کس کاربران جوملا رو ملزم به اطلاع رسانی در این باره نمیکنه . کسی که وارد قسمت دانلود افزونه ها میشه شاید تا حالا یا هیچ وقت به جاهای دیگه سایت سرنزده باشه . مثل این میمونه که شما تابلوی ورود ممنوع یه خیابون رو پشت یه درخت جایی که دید نداره نصب کنی.
البته من تو هیچ سایتی این مطالب رو نمیگم یا خودمو واسه این کارا خسته نمیکنم ولی دلیلش این بود که عنوان کردم .جوملا دوست داشتنیه. خیلی .
به هر حال چه اطلاع رسانی کنه یا نه از زحمات تیم جوملا فارسی ممنونیم.
-
-

نوشته اصلی توسط
amirrezazdh
ممنون
ولی من منظورم از اطلاع رسانی توی این صفحه بود:
البته لازم به توضیحه که هیچ کس کاربران جوملا رو ملزم به اطلاع رسانی در این باره نمیکنه . کسی که وارد قسمت دانلود افزونه ها میشه شاید تا حالا یا هیچ وقت به جاهای دیگه سایت سرنزده باشه . مثل این میمونه که شما تابلوی ورود ممنوع یه خیابون رو پشت یه درخت جایی که دید نداره نصب کنی.
البته من تو هیچ سایتی این مطالب رو نمیگم یا خودمو واسه این کارا خسته نمیکنم ولی دلیلش این بود که عنوان کردم .جوملا دوست داشتنیه. خیلی .
به هر حال چه اطلاع رسانی کنه یا نه از زحمات تیم جوملا فارسی ممنونیم.
اون sub domain برای کاره دیگه درست شده . جای اخبار همان قسمتیه که دوستم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمودند
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)