-
2 سوال در مورد قالب جوملا و نصب جوملا بر روی هاست
با عرض سلام
من امروز کتاب آموزش جوملا را خواندم و طبق اون جوملا را در کامپیوتر نصب کردم .حالا سوالی که داشتم این بود که من دامین و هاست را خریدم...میخواستم بدونم که میتوانم تمام ویرایش هارا بر روی کامپیوتر انجام دهم و بعد آن را بر روی هاست انتقال دهم .یا اینکه تمام تغییرات باید در هاست و به صورت آنلاین انجام گیرد...چراکه من نرم افزار Wampserver را نصب کردم و جوملا را در آن ریختم..حجم کلی حدود 230 مگ هستش...میخواستم بدونم اگه من تغییرات را در کامپیوتر انجام دهم و بخوام اونهارو بر روی هاست آپلود کنم آیا باید کل فایل ها رو آپلود کنم...؟ یا تغییرات انجام شده فقط در فولدر جوملا انجام میگیرد...؟
2: من الان در حال حاضر در بلگفا وبلاگ دارم..ولی به خاطر مشکلاتی که داره برای باز کردن وبلاگ تصمیم گرفتم که چیزی شبیه بلگفا را داشته باشم...چون وبلاگ من شخصی هست و خیلی از ویژگی های جوملای آماده را لازم ندارم , میخواستم قالبی شبیه بلگفا داشته باشم. برای پیدا کردن قالب های مختلف آیا سایت خوبی مد نظرتون هست...؟ یا قالبی هست که شکل بلگفا باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2012 03:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1 - فقط پوشه جوملا مربوطه رو انتقال بدید
-
-
سلام
شما دو روش برای انتقال از لوکال هاست (سایتی که بر روی کامپیوتر ساختید) رو به هاست منتقل کنید!
1- استفاده از آموزش زیر که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2- با استفاده از افزونه بکاپ گیری از جوملاتون بسته نصبی تهیه کنید و اون بسته رو بر روی هاستتون نصب کنید !
اینم افزونه :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
دوست عزیز سوالاتون رو دوستان جواب دادن برای دریافت قالب کافیه توی گوگل سرچ کنید قالب های بسیاری رو میتونید پیدا کنید موفق باشید.
-
-
ممنون بابت توجه تمامی دوستان
مطالبی که گفتید را انجام میدهم ....و اگر مشکلی بود دوباره بازگو میکنم...
باتشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)