باسلام من وبسايتم رو روي لوكال داشتم و البته همه مطالبش رو وارد نكرده بودم و ناقص بود حالا بارگزاري كردم ميشه لطفا بگيد چطور ميتونم مطلب اضافه كنم يا مطالب رو تغيير بدم؟ بي نهايت سپاسگزارم

باسلام من وبسايتم رو روي لوكال داشتم و البته همه مطالبش رو وارد نكرده بودم و ناقص بود حالا بارگزاري كردم ميشه لطفا بگيد چطور ميتونم مطلب اضافه كنم يا مطالب رو تغيير بدم؟ بي نهايت سپاسگزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ويرايش پست رو پيدا نكردم بنابراين دوباره مينويسم . عذر ميخوام.
من وبسايتم رو روي لوكال كار كردم. بارگزاري كردم. و حالا مشكل من اينه كه چطور و با طي چه مراحلي ميتونم مطالب داخل وبسايت رو تغيير بدم و يا اضافه كنم؟ يني بايد تغييرات رو روي لوكال اعمال كنم؟ و سپس همه فايلها رو پوشه ها و ديتابيس رو از رو هاست پاك كنم ؟ و دوباره عمل بارگزاري فايلها و پوشه ها و ايمپورت كردن ديتابيس رو تكرار كنم ولي اين بار با وبسايت تغيير يافته م؟ اميدوارم به سوالات مبتديها پاسخ داده بشه. متشكرم
برای این منظور باید مقاله[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه بفرمایید .نوشته اصلی توسط myname [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببينيد دوست عزيز من يه سايت كامل رو روي لوكال اماده كردم. مديريت مطالب رو هم بلدم. مجموعه و دسته بندي و همه اينها درست انجام دادم.منوهام همه درسته. منتهي اومدم نوشته ي متن رو ،يه چيز بي ربط نوشتم. مثلا متن مطلب معرفي شركت رو به اين صورت نوشتم: ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببببببببببب بببببببببببببب...!!! فقط براي اينكه صرفا يك چيزي نوشته باشم.و با خودم گفتم وقتي خيالم از بارگزاري سايت راحت شه مطالب رو به روز ميكنم! همين سايت رو بارگزاري كردم. حالا ميخوام متن مطالب رو تغيير بدم. چه كار بايد بكنم؟ميشه اموزشهارو لينك ندين . من همه رو مطالعه كردم. با سپاسنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب دوست عزیز شما که مدیریت مطالب و بلدید . باید تشریف ببرید اونجا مطالب تونو ویرایش کنید . همین .نوشته اصلی توسط myname [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كجا؟ ديگه چقد توضيح بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كجا برم تغيير بدم؟ روي لوكال؟ بعدش چيكار كنم؟ بايد كل پوشه ها و فايلهايي كه رو هاست بارگزاري كرده بودم رو پاك كنم؟ بعدش دوباره بارگزاري كنم؟
چرا هيشكي متوجه منظورم نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
محتوا / مدیریت مطالب .نوشته اصلی توسط myname [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیرنوشته اصلی توسط myname [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجارو با ... اشتباه نگرید لطفا .نوشته اصلی توسط myname [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من توي سيستم خودم، برم قسمت محتوا و مديريت مطالب و تغييرات رو به صورت افلاين اعمال كنم، اونوقت وبسايتم كه رو هاسته تغيير ميكنه؟!
ببخشيد اگه جسارت كردم.واقعا كلافه شدم. عذر ميخوام
شايد بهتر بود از همون ابتدا جوملاي خام رو روي هاست نصب ميكردم. و سايتم رو درست ميكردم. نه به صورت لوكال.
اگر میخواهید تغییرات در لوکال انجام شه از سیستم خودتونرا بزنید و از محتوا / مدیریت مطالب تغییرات لازم را اعمال کنید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگرمیخواهید تغییرات در اینترنت انجام شودرا بزنید و از محتوا / مدیریت مطالب تغییرات لازم را اعمال کنید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر مقاله رو مطالعه میکردید تا الان مشکل تون حل شده بود .
يك دنيا ازتون ممنونم . بله متوجه اشتباهم شدم. واقعا عذر ميخوام. اميدوارم منو ببخشيد.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)