-
چیدمان صفحه اصلی
درود / من تازه با جوملا اشنا شدم و یه سوال دارم که امیدوارم جوابش رو بگیرم و جوملا این امکان رو داشته باشه / ایا میشه که در صفحه اصلی سایت بخش های داشت که هر بخش اخرین مطالب موضوع مشخصی رو بصورت کوتاه(چند خط اول) رو نشون بده؟ مثلا در حالت پیشفرض جوملا2.5.6 در صفحه اول 4 پست اخری رو که در مورد (موضوع) جوملا است رو نشون میده من میخواستم دقیقا همین کار رو یبرای چند موضوع دیگه انجام بدم ! امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-16-2012 06:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
من چندتا منوی مطالب ویژه به موضوع های متفاوت وصل کردم اما هیچ کدوم رو جز همونی که قبلا بود (جوملا) نشون نمیده!
-
-
با سلام
میتونید از ماژول زیر استفاده کنید و ماژول مجموعه های مختلف رو کنار هم بچینید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سوال چیدمان صفحه اصلی
ممنون از معرفی ماژول /اما این اون چیزی نبود که من میخواستم من یه چیزی شبیه عکس زیر میخواهم
-
-
در مدیریت منوهاتون / منوی اصلی / صفحه اصلی / میتونید تعداد ستون اخبار را تنظمیم کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست گرامی من با تعداد ستون و مطالب و ... مشکلی ندارم /من میخوام صفحه اول رو مثلاً به سه بلوک تبدیل کنم که هر کدام اخرین مطلب موضوع خاصی رو نشون بده(چند خط اول متن) اما الاً من فقط میتونم اینکار رو با یک موضوع و یا تمامی موضوع ها انجام بدم (قسمت منوی اصلی -مطالب ویژه)
چرا وقتی یک منو مطالب ویژه با موضوع خاصی میسازم /نمایش داده نمیشه
ویرایش توسط p30forall : 07-16-2012 در ساعت 08:49 AM
-
-
شما میتونید از هر مجموعه ای یک یا چند مطلب رو ویژه کنید تا در صفحه اول نمایشش بدید
-
-
دوست عزیز با یک مثال سعی میکنم منظورم رو بهتر برسونم/فکر کنید من یک سایت ورزشی دارم و میخواهم در صفحه اول سایتم 3 مطلب اخری که در مورد فوتبال نوشتم چند خط اولش و پایین اون سه مطلب اخری که در مورد تنیس نوشتم (چند خط اولش ) و.... نمایش داده بشه. با کاری که شما گفتید مطالبی که من ویژه میکنم کنار هم و بدونه هیچ تفاوتی بین مطلب فوتبال و تنیس قرارمیگیرن
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
p30forall
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی پاسخ نمیده؟
کسی نبود
help me
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)