-
ایجاد فاصله+اعضای محترم انجمن جوملا
سلام می شه جواب بدید.
لطفا در خصوص این سایت ککم کنید. وقت زیادی ندارم تا الن هم خیلی طولش دادم!
1. فاصله تیتر با متن . مثل خوش آمدید/ معرفی fa در صفحه اصلی. اگر نگاه کنید چسبیده به خط زیری[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2. لوگو را می خوام ببرم چپ تر http://img4up.com/up2/09660618733481098192.png
3.می خوام وقتی خوش آمدید و معرفی fa را بزنم مثل آلبوم ورق بزنه اما از راست به چپ ورق می زنه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2012 12:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اول چرا اینجور شده، غیر استاندارد به متن نزدیک هست.
اینها همه باpadding قابل انجام هست. آدرس سایت رو قرار بدبد تا به شما نشون بدم.
-
کاربر مقابل از joomhost.net.co عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
joomhost.net.co
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اول چرا اینجور شده، غیر استاندارد به متن نزدیک هست.
اینها همه باpadding قابل انجام هست. آدرس سایت رو قرار بدبد تا به شما نشون بدم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
پست 4 رو با دقت مطالعه کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام . من آدرس سایت این دوست عزیزمونو میدم شما اگر میدونید جواب این دوستمونو بدید ، انصافا خیلی وقته منتظر پاسخند ::
ویرایش توسط mohammad973 : 07-15-2012 در ساعت 09:20 PM
-
کاربر مقابل از mohammad973 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
nadima
سلام می شه جواب بدید.
لطفا در خصوص این سایت ککم کنید. وقت زیادی ندارم تا الن هم خیلی طولش دادم!
1. فاصله تیتر با متن . مثل خوش آمدید/ معرفی fa در صفحه اصلی. اگر نگاه کنید چسبیده به خط زیری[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2. لوگو را می خوام ببرم چپ تر http://img4up.com/up2/09660618733481098192.png
3.می خوام وقتی خوش آمدید و معرفی fa را بزنم مثل آلبوم ورق بزنه اما از راست به چپ ورق می زنه!
این چندیمن باره که این سوال را دارید مطرح میکنید از شما کاربر قدیمی انجمن هستید انتظار نمیره اسپم ایجاد کنید و چندین سوال را در یک تاپیک بپرسید . در صورت تکرار پستهاتون حذف میشن .
جواب 1 : ابندا به قسمت خوش آمدید باید یک id اختصاص بدید و بعد در css فاصله اش را مشخص کنید : به این صورت
کد:
<p id="spacer"> خوش آمدید </p>
در و فایل template_rtl.css قالب تون در انتها
کد:
p#spacer{padding-bottom:30px;}
--------------------
جواب 2 : این کد را به انتهای فایل css قالب تون اضافه کنید :
کد:
.logo-pattern-none #rt-logo{float:left;}
--------------------
جواب 3 : باید یک ماژول اسلایدر مرتبط پیدا کنید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
این چندیمن باره که این سوال را دارید مطرح میکنید از شما کاربر قدیمی انجمن هستید انتظار نمیره اسپم ایجاد کنید و چندین سوال را در یک تاپیک بپرسید . در صورت تکرار پستهاتون حذف میشن .
جواب 1 : ابندا به قسمت خوش آمدید باید یک id اختصاص بدید و بعد در css فاصله اش را مشخص کنید : به این صورت
کد:
کد:
--------------------
کد:
--------------------
سلام
خسته نباشید. اگر این دستور را اضافه کنم ایراد نمی گیره؟ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این تصویر html خوش آمدید هست
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
کد:
کد:
--------------------
کد:
--------------------
سلام
من تغییرات را بر اساس گفته شما اعمال کردم. ولی لطفا سایت را ببینید! faith-seeking.com (خوش آمدید)
-
-
دستور لوگو را زدم در template.css خط آخر. اتفاقی نیافتاد. شاید من اشتباه زدم. آیا جایی که باد می زدم ئرست بود؟
دستور <p id="spacer"> اما یک پاراگراف اومد پایین!!!
ماژول اسلایدر مرتب باید پیدا کنم و نصب کنم؟ تو خود این قالب نداره؟؟ اگر نداره لطفا راهنمایی کنید و معرفی بفرمایید.
-
-
اینکه اسلایداتون به صورت ورق ورق عوض شه مربوط به خاصیت animate فایل jquery میشه اگر در ماژولتون این خاصیت قابل تعویض نیست باید در google یک content slideshow جستجو کنید و بررسی کنید ببینید اون شکلی که شما میخواهید اسلاید میشه یا خیر .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)