من افزونه ای می خواهم که مطالب ، عکس ، نظرات وردپرس را به جوملا منتقل کند.من تو سایت ها گشتم ولی چیزی جالبی پیدا نکردم.البته برای جوملا 2.5

من افزونه ای می خواهم که مطالب ، عکس ، نظرات وردپرس را به جوملا منتقل کند.من تو سایت ها گشتم ولی چیزی جالبی پیدا نکردم.البته برای جوملا 2.5
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
چون مبدا محتواتون یک cms دیگه به جز جوملاست بنابراین باید دنبال یک افزونه بگردید که محتوا را از wordpress در بیارید و بعد convert کنید . بنابراین این سوال تون مربوط به wordpress کارا میشه نه دوستان جوملا کارنوشته اصلی توسط alireza1375 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ورود شما رو به جمع کاربران جومــلا تبریک عرض می کنم!
دوست عزیز شما با استفاده از کامپوننت J-Convertor می تونید وردپرس رو به جوملا تبدیل کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این افزونه برای جوملا 1.5 هست !
شما با استفاده از افزونه jUpgrade می تونید جوملا 1.5 رو به 2.5 هم ارتقاء بدید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
*** قبل از انجام هر کاری از دیتابیس و فایلهای وردپرس تون یه بکاپ بگیرید تا در صورت بروز خطا بتونید سایت رو ریستور کنید ! ( می تونید بر روی لوکال هاست این کار ها رو انجام بدید و بعد به هاست انتقال بدید )
آموزش های تکمیلی در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]موجود هست
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز سلام
موارد زیر را بررسی نمایید
یا حق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)