سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: چند مشکل ؟ چند سوال ؟ دوستان لطفا کمک کنند !!! سپاس

k_yk1987
    Guest

چند مشکل ؟ چند سوال ؟ دوستان لطفا کمک کنند !!! سپاس

سلام دوستان
    بعد از عرض سلام و درود
    بعد از چند روزی در خدمتتون هستم ( آخه چند روزی اخراج شده بودم از انجمن ) گویا یه کاری کرده بودم که تخلف بوده ( البته نمیدونستم )
    بهرحال ابتدا از همه کسانی که تو این مدت به بنده یاری رسوندن متشکرم و امیدوارم که همیشه موفق و پایدار باشند
    چند تا مشکل و سوال برام پیش اومده همرو تو یک تاپیک عنوان میکنم تا انجمن شلوغ نشه البته امیدوارم تخلف نباشه

یک - آمارگیر سایتم ( لوکال هاسته ) jvcounter هست . قبلا آمار دیروز رو هم نشون میداد اما چند روزی هست که آمار دیروز حذف شده و نشون نمیده . چیکار کنمش ؟
    آیا اصلا این آمارگیر خوب هست یا اینکه آمارگیر بهتری موجود هست ؟ اینو از سایت درهای باز دانلود کردم ...
    دو - برای اخبار سایت از گلوبال نیوز استفاده میکنم . خودش میره از همه مجموعه ها مطلب میاره . چجوری میتونم محدودش کنم به دو سه تا مجموعه خاص ؟ ترتیب چینشش رو هم اگر بشه می خوام تغییر بدم . الان هرجور که خودش دوست داره ترتیب مجموعه هارو درست می کنه . من میخوام بهش بگم اول اخبار فرهنگی بعد اخبار علمی بعد اخبار آی تی ...
    سه - تو سایتم (لوکال) یه لینک (طراحی شده با جاوا) دارم که فقط با اینترنت اکسپلورر کار می کنه ( یعنی اگر با فایرفاکس باز بشه کار نمیکنه و خطا میده ) چجوری می تونم برای این لینک تعریف کنم که تو هر مرورگری روش کلیک شد بره تو محیط اینترنت اکسپلورر لینک رو باز کنه ؟
    چهار - تو شرکت بعضی مرورگرها اینترنت اکسپلورر 6 هست که سایتو بد نشون میده . چیکار می تونم بکنم ؟
    پنج - یک ساعت آنالوگ زیبا و یک تقویم شمسی با رویداد فارسی برای جوملا 2.5 وجو داره ؟
    شش - چجوری می تونم کنار مطالب جدید سایتم عبارت رنگی "جدید" یا "داغ" رو بزارم ؟ (تو بعضی سایتا دیدم)
    هفت - چجوری می تونم کنار مطالب سایتم آمار بازدید اون مطلب رو تو یه باکس نشون بدم به کاربران ؟
    هشت - ذر ماژول اسلاید شو autosun امکانش هست براش تعریف کنم بگم عکس رو با مطلب از مجموعه هام بگیره ؟ چجوری ؟
    نه - میخوام دعای فرج امام زمان (عج) رو بالای سایتم (لوکال) به صورت رفت و برگشتی به صورتیکه از صفحه خارج نشه بزارم . لطفا راهنمایی کنید .
    ده - تو فوکا دانلود سنتر که برای دانلود راه انداختم چند تا مشکل دارم . اولا نمی تونم عبارت powered by phoca download رو حذف کنم . دوما آمار دانلود رو نشون نمیده و هر چقدر هم دانلود میشه یه فایل بازم میزنه صفر آمارشو . در ضمن اون پایین هم بیشترین آمار دانلود ( آخرین ها ) رو همینجوری برای خودش میزنه . چجوری باید درستش کنم ؟
    یارده - در خصوص سرعت لود سایت ، پلاگین ذخیره ساز رو راه اندازی کردم اولین بار 10 تا 15 ثانیه طول میکشه لود شه بعد تا یکی دو ساعت سرعت خوبه دوباره همینجوری مشه . اگر هم محتو اضافه کنم یا تغییرات بدم تا یکی دو ساعتی نشون نمیده . اگر بتونید تو این زمینه هم راهنمایی بدید خیلی کمکم کردید .
    دوازده - یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه تو مرورگر فایرفاکس وقتی راست کلیک می کنم و view page info رو انتخاب می کنم در قسم متا عبارت joomla! open source رو نشون می ده
    چجوری می تونم حذفش کنم ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,090 بار در 812 ارسال
    دوست عزیز سلام

لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را یکبار دیگر مطالعه بفرمایید.

**
    10) سوال های خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوال های گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.

یا حق.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

4. کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: