-
سایز فونت
سلام دوستان من می خواهم با توجه به عکس زیر فونت ها را کوچک کنم واز دوستانی کمک گرفتم وگفتند در پوشه قالب فونت ها را تغییر بده اندازه ی آنها را مشکل من این جاست که فقط منو را می توانم تغییر بدهم وبقیه تغییر نمی کند به نظر شما مشکل کجاست.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2012 09:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای تغییر فونت آب و هوا : فایل modules.css رو باز کن خط 25 - کد Font-size=36 رو تغییر بده (کد تگ h3)!
برای تغییر شرح مطالب : دانلود رایگان نرم افزار فایر فاکس برای اندروید : در فایل base.css -خط 9 - کد font :14px/20px رو تغییر بده
برای عنوان مطالبت : در فایل base.css - خط 77 - کد font=36 رو تغییر بده (کد تگ h1)!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز برای قسمت اول درست شد اما قسمت دوم وسوم این خط هارا ندارد به عکس زیر یک نگاه بینداز. فقط همین چند خط را دارد
-
-
سلام
این فایل base.css هست ؟
در خط 5 همین فایل کد زیر رو :
کد:
font:normal 14px/20px arial,uelvetica,sans-serif;
به
کد:
font:normal 16px tahoma;
تغییر بدید !
16px سایز فونت شماست ! می تونید به طور دلخواه تغییرش بدید
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 07-17-2012 در ساعت 10:59 AM
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست من درست شد فقط ماند شرح مطلب که دانلود رایگان نرم افزار فایر فاکس برای اندروید است
-
-
دوست عزیز سلام
قالب شما تجاری میباشد
**
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)