-
آدرس سایت
با عرض سلام و خسته نباشید
چگونه میتونم آدرس سایت رو تغییر بدم، به عنوان مثال آدرس سایت این است: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی بر روی لوگو سایت کلیک میکنم آدرس به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر پیدا میکند!
من میخوام آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشد.
- با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-18-2012 10:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر جواب بدید ممنوم می شم.
-
-
آقا چند روز گذشت یکی جواب بده لطفا.
-
-
index.php همان هم پیج شماست
باید در آدرس لوگو خود [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بگذارید و index.php را حذف کنید
احتمالا در فایل index.php قالب بتونید پیداش کنید
-
-
خوب لان این فایل داخلش یک سری کد است کدام مربوط به این لینک است.
-
-
آقا جواب بدید لطفا... ای بابا ) :
-
-
از مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت تنظیماتMod_rewrite را مطالعه بفرمایید
-
-
ممنون ولی منظور من چیز دیگری است، من این کارها رو از قبل انجام دادم وارد سایت هم کی میشوی آدرس بدون index اما وقتی رو لوگو سایت کلیک میکنی که به صفحه اول برگردد index به اخر ان اظاف می شود من میخواهم این inex حذف شود.
-
-
دوست عزیز لوگو به چه صورت در قالب به کار گرفته شده لینک آن کجاست ؟!
اگر به صورت ماژول استفاده شده با ویرایش کد لینک آن را تغییر دهید index را پاک کنید .
اگر لوگو به صورت کد در فایل استفاده شده به دنبال کد در فایل ها باشید و آن را تغییر دهید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)