-
فارسی سازی قالب انگلیسی YooTemplate
با سلام به تمام دوستان
1- می خواستم از اساتید و دوستان خواهش کنم که پروسه فارسی سازی قالبهای انگلیسی (با ساپورت RTL) را کامل توضیح بدن و راهنمایی بفرمایند (قالب مورد نظر من از شرکت YooTheme هستش).
2- آیا قالب اصل رو می شه copyright اش رو برداشت و مشکلی پیش نمی یاد؟
3- قالبهای YooTemplate سازگاریشون با افزونه های فارسی چطور هستش؟
4- فکر می کنم تمام قالبهای این شرکت دارای widget kit هستش، برای نمایش متن فارسی (روی عکس) آیا باید اون رو هم فارسی کرد!؟
من توی انجمن را گشتم متاسفانه آموزش جامع و کاملی من پیدا نکردم.
واقعا ممنون می شم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2012 11:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم قالب های یو تم قابلیت راست چین شدن رو دارند
و فقط باید بسته زبان فارسی رو تو جوملا تون نصب کنید و به زبان پیش فرض تغییرش بدید تا قالب راست چین بشه
بسته زبان پارسی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
amir603
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام به تمام دوستان
1- می خواستم از اساتید و دوستان خواهش کنم که پروسه فارسی سازی قالبهای انگلیسی (با ساپورت rtl) را کامل توضیح بدن و راهنمایی بفرمایند (قالب مورد نظر من از شرکت yootheme هستش).
2- آیا قالب اصل رو می شه copyright اش رو برداشت و مشکلی پیش نمی یاد؟
3- قالبهای yootemplate سازگاریشون با افزونه های فارسی چطور هستش؟
4- فکر می کنم تمام قالبهای این شرکت دارای widget kit هستش، برای نمایش متن فارسی (روی عکس) آیا باید اون رو هم فارسی کرد!؟
من توی انجمن را گشتم متاسفانه آموزش جامع و کاملی من پیدا نکردم.
واقعا ممنون می شم.
با عرض سلام و ادب .
ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی و جوملایی ها تبریک عرض مینمایم .
اگر قالب شما rtl را ساپورت می کند می توانید از قسمت تنظیمات قالب بر روی rtl تنظیم کنید و قالب به صورت rtl میشود .
در مورد کپی رایت اگر متن کپی رایت توسط شرکت سازنده کد نشده باشد میشود برداشت .
تا به حال این مورد را نداشتیم که افزونه ها با قالب سازگار نباشد . شما از افزونه های استاندارد و مطالبق جوملای خود استفاده نماید . مشکلی پیش نمی اید .
موفق باشید .
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
با عرض سلام و ادب .
ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی و جوملایی ها تبریک عرض مینمایم .
اگر قالب شما rtl را ساپورت می کند می توانید از قسمت تنظیمات قالب بر روی rtl تنظیم کنید و قالب به صورت rtl میشود .
در مورد کپی رایت اگر متن کپی رایت توسط شرکت سازنده کد نشده باشد میشود برداشت .
تا به حال این مورد را نداشتیم که افزونه ها با قالب سازگار نباشد . شما از افزونه های استاندارد و مطالبق جوملای خود استفاده نماید . مشکلی پیش نمی اید .
موفق باشید .
سلام
ممنون از جوابتون
-
-

نوشته اصلی توسط
hossein0241
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم قالب های یو تم قابلیت راست چین شدن رو دارند
و فقط باید بسته زبان فارسی رو تو جوملا تون نصب کنید و به زبان پیش فرض تغییرش بدید تا قالب راست چین بشه
بسته زبان پارسی رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید
موفق باشید
ممنون دوست عزیز استفاده کردم از تجربیاتتون
-
-

نوشته اصلی توسط
amir603
سلام
ممنون از جوابتون
با سلام .
برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید .
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)