-
مشکل درست نمایش ندادن صفحات پیش فرض جوملا پس از نصب بر روی هاست
با عرض سلام و خسته نباشید
من جوملای ورژن 2.5.6 را از وب سایت خودتون دانلود کردم و ابتدا به صورت local نصب و راه اندازی کردم و به مشکلی برخورد نکردم و بعد جوملای 2.5 را بر روی هاست برای طراحی نصب کردم هیچ errori هم نگرفتم فقط پس از نصب متوجه مشکل زیر شدم صفحه ی نخست را صحیح دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما برای مثال بر روی هر یک از منو های پیشفرض که کلیک کنم (مثلا زندگینامه ی امیر کبیر ) همه ی صفحه های دیگر به صورت زیر نمایش داده می شوند (خراب)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خواستم لطف کنید توضیح بدین این ایراد از چی هست و چطور باید رفع بشه (یکبار هم جوملا رو کامل از اول نصب کردم مجددا که شاید درست شه) چون وقتی local نصب کردم هیچ مشکلی نداشتم و اینکه برایTemplate دیگه که می خوام استفاده کنم مجددا همین مشکل را دارم .
همین طور یک مطلب جدید را در یک منوی جدید می سازم Error 404 می دهد و باز هم در حالت local هیچی مشکلی ندارد این مورد رو در همین تاپیک نوشتم چون فکر کردم ممکنه به مشکل اول مربوط باشه
منتظر جوابتون هستم امیدوارم هر چه زودتر بتونم پاسخ دریافت کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-19-2012 07:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
آدرس سایتتون رو قرار بدید تا بررسی کنیم!
موفق باشید
-
-
مشکل از css هست. از بسته نصبی سالم استفاده کنید.
اگه درست نشد خوب مطمئنا مشکل از هاست هست.
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آدرس سایت subtlegroups.com
-
-
منظورتون از css کدام فایل css هست ما بسته ی نصبی را از همین سایت برداشتیم هاست هم مشکلی نداره
-
-
سلام
دوست عزیز
سایت شما بدون هیچ مشکلی باز میشه !
گویا مطالب و ... رو حذف کردید !
در صورت امکان از مشکلتون عکس تهیه کنید !
درضمن یه سوال : وقتی سایت رو به هاست انتقال دادید آیا سئو رو هم فعال کردید؟
اینم سایت شما :

موفق باشید
-
-
به دلیل اینکه مشکلمون حل نشده بود یک جوملای دیگه نصب کردیم که حتی باز هم رفع نشد هر چند که من بارها عرض کرده بودم صفحه ی اول مشکلی نداره
این عکس ها مربوط به زمانی بود که جوفارو بر روی هاست نصب کرده بودیم
صفحه ی نخست را درست دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما برای مثال بر روی هر یک از منو های پیشفرض که کلیک کنم (مثلا زندگینامه ی امیر کبیر ) همه ی صفحه های دیگر به صورت زیر نمایش داده می شوند (خراب)
-
-
بله دقیقا مشکلم از تنظیمات سئو هست که اگر غیر فعالش کنم درست می شه آیا راهی هست که هم سئو فعال باشه هم این مورد نباشه من از فروم اصلی جوملا یه راه دیگه هم پیدا کرم که جواب نداد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)