-
mambo or mysql or phpmyadmin...
سلام
من تازه كار با php و mambo رو آغاز كردم. والا ميريم مامبو نصب كنيم يه سه چهار تا چيز ديگه بايد نصب باشه كه هيچ كدوم رو نميشناسم كارشون چيه و اينطوري بيشتر كيج ميشم. تازه بلدم نيستم نصب كنم. مصلا phpmyadmin و mysql و php و چيزاي ديگه.
از دوستان خواهش ميكنم اگه ميشه يه توضيح در مورد كليه نرم افزارهاي مربوطه بدن و همچنين نصبشون كه پراكنده نباشه.
الان اين شده يه معضل براي من :-[ :'(
ممنون از همگي
يا علي(ع)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-05-2007 11:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : mambo or mysql or phpmyadmin...
سلام..
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم..
شما بخش آموزش های سایت رو مطالعه کن همه چیز دستت میآد ..
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از انتخاب خوب شما متشکریم .. اگه بعد از خوندن آموزش ها مشکلی داشتین بگین
-
-
سلام.
ممنون از كمكتون
استفاده ميكنم انشاالله مشكلي پيش نمياد.
-
-
سلام
واقعا ورودتان را به انجمن تبریک میگویم.
امید وارم که بتوانید با مامبو به خواسته های وبی تون برسید.
فقط چند نکته همونجوری که دوستان گفتن:
قبل از طرح سوال جديد حتما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و سوالات قبلي انجمن را نيز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنيد.
پیروز و موفق باشید
-
-
سلام مجدد.
چشم ممنون از شما.
اين آدرس هايي كه داده بوديد رفته بودم. مشكل اينجا بود كه با حجم وسيعي از نرم افزار كه يهويي نمايان شد مواجه شدم و يه كمي گيج. به هر حال يه كمي آشناييتم بهتر شد.
حالا چند تا مشكل
اول اين عكس رو ببينيد كه نتيجه كارمه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينطور كه متوجه شدم نرم افزار PHPTriad شامل سه نرم افزاره كه تركيب شده در اين فايل كه يكيش Apache و يكيش MySql يا ديتابيسشه و سومي متوجه نشدم. شايد خود PHP باشه. من از قبل Apache رو نصب داشتم و با نصب اين PHPTriad همون قبلي رو ميشناخت و مجبور شدم قبلي رو پاك كنم. كه البته يه خصوصيتش اين بوت كه توي فايل متني كه همراهش بود ميشد مسير locolhost رو به دلخواه انتخاب كرد ولي توي اين كه الان نصب كردم همچين چيزي نتونستم پيدا كنم. در ضمن مشكل ديگش اينه كه(يعني براي من كه اينطور بود) هر وقت توي مرور گر ميخوام localhost رو بنويسم و روت رو اجرا كنم بايد برم آپاچي رو اجرا كنم و خودش هميشه اجرا نيست. ولي توي اون تنهايي هميشه اجرا بود و يه سيستم تراي داشت.
يه چيز ديگه : چرا قبل از نصب مامبو يه جدول ايجاد ميكنيم؟ نباشه چي ميشه؟
شرمنده اگه غلطي چيزي توش بود
ممنون
يا علي(ع)
-
-
ما همیشه پیشنهاد کردیم که کاربرها از AppServ استفاده کنن .. به جای PHPTraid و Wamp و ...
=> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه 2.5.7
-
-
اينم رو بهش توجه نكرده بودم ولي WAMP5 رو دان لود كرده بودم مشكل بر خوردمو يعني my sql رو اجرا نميكرد.
-
-
شما از [quote author=رادمهر link=topic=4533.msg27719#msg27719 date=1170685040]
ما همیشه پیشنهاد کردیم که کاربرها از AppServ استفاده کنن .. به جای PHPTraid و Wamp و ...
=> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نسخه 2.5.7
[/quote]
استفاده کن .. آموزش نصبشم هست تو سایت
-
-
سلام. شكر خدا تونستم مامبو رو نصب كنم بعد از يك روز تلاش.
فقط من نتونستم آموزش phpmyadmin رو پيدا كنم. شايد خوب نگشتم. ولي ديتا بيسي كه ساختم اصلا متوجه نشدم كه چي شد. البته ورژن 2.9 بود كه با يه فيلمي كه دوستان گذاشته بودند خيلي فرق داشت.
حالا من هم پيشنهاد ميكنم دوستان ار appserve استفاده كنند 8) ;D
اگه PDF يا آموزشي در مورد phpmyadmin داشته باشيد ممنون ميشم اينجا بذاريد.
موفق باشيد
يا علي(ع)
-
-
عملا برای استفاده از مامبو به یاد گیری phpmyadmin نیازی ندارین ..
همه چیز به طور اتومات از طرف مامبو انجام میشه .. فقط برای نصب مامبو به ساختن یک دیتابیس از phpmyadmin نیاز دارین که اون رو هم میگین انجام دادین
ولی به هر حال فعلا آموزشی براش موجود نیست اما کار باهاش راحته یکم بهش ور برین می فهمین
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)