درود من نمیتونم فایل مورد نظرم رو تو هاست اپلود کنم کسی هست که اینکار رو رایگان انجام بده

درود من نمیتونم فایل مورد نظرم رو تو هاست اپلود کنم کسی هست که اینکار رو رایگان انجام بده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز من این کار را برات انجام می دهم.مشخصات هاست پ.خ بده برات انجام میدم.فقط بگو جوملا چند هم می خواهی.
با سلام .
دوست عزیز هاست شما چیست ؟
در هنگام اپلود خطایی می دهد ؟
سرعت نت شما مناسب میباشد ؟
موفق باشید .
طبق قوانین انجمن :نوشته اصلی توسط alireza1375 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موارد مدیریتی:
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
سلام من میتونم کمکت کنم فقط یوز و پسورد رو باید بصورت خصوصی برام ارسال کنی و اینکه بعد تغییرات انجام شده شما باید رمز عبورت رو تغییر بدی تا از هک شدن و موارد امنیتی بدور باشی اگه خواستی خبرم کن
سلام
دوست عزیز
آموزش تصویری (فیلم) نصب جوملا بر روی هاست و هاست رایگان در بخش امضای من هست !
در این آموزش موارد ذیل به تصویر کشیده شده :
1- آپلود جوملا بر روی هاست
2-ساختن دیتابیس
3-نصب جوملا با اطلاعات وارد شده!
(پس دیدن این آموزش براتون مفید خواهد بود)
اگه فیلم رو با دقت ببینید خودتون به راحتی میتونید جوملا رو آپلود و نصب کنید!
موفق باشید
واقعا از همه دوستان تشکر میکنم به هیچ وجه فک نمیکردم انقد زود جواب بدید دمتون گرم
درود .
دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده نماید و از ارسال پست تشکر خودداری فرماید .
موفق باشید
آقا من یه قالب جوملا با artisteer 3 طراحی کردم برای جوملا 2.5 بدون عکس در header و آپلود شد
حالا همون قالب رو با نرم افزار artisteer براش هدر گذلشتم دیگه آپلود نمیشه
میشه راهنماییم کنید؟
سلامنوشته اصلی توسط ak02002000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای سوال خود تاپیک جدیدی باز کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)