-
random image
سلام
1- میخوام header صفحه اول به صورت random تغییر کنه. ماژول random image رو فعال میکنم اصلا کار نمیکنه
2- میخوام درون هر صفحه که میشم تصاویری که در اون صفحه استفاده شده به صورت random در header نمایش داده بشه
ممنون میشم با جزویات توضیح بدین چون اینو اصلا کار نکردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2012 10:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
یا حق.
-
-

نوشته اصلی توسط
محمد محسنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را ذکر نمایید.
یا حق.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-

نوشته اصلی توسط
anita_sh
سلام
1- میخوام header صفحه اول به صورت random تغییر کنه. ماژول random image رو فعال میکنم اصلا کار نمیکنه
2- میخوام درون هر صفحه که میشم تصاویری که در اون صفحه استفاده شده به صورت random در header نمایش داده بشه
ممنون میشم با جزویات توضیح بدین چون اینو اصلا کار نکردم
قالب شما این قابلیت ندارد که به جای اون عکس بالای سایت یک اسلایدشو قرار بدید چون اونجا یک position نیست . برای اینکه در آن قسمت یک اسلایدشو قرار بدید باید اونجا یک positionبسازید .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون از راهنماییتون
من نتونستم position بسازم . طبق آموزشهای سایت ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) جواب نداد!
میشه توضیح بدین لطفا
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)