-
ارتقاء جوملا 1.5 به 2.5 و خطاي Migrating undefined
سلام و خسته نباشيد
بنده چند روز درگير انتقال سايتم از جوملا 1.5 به جوملا 2.5 هستم اما منتها با خطاي Migrating undefined مواجه ميشم. انجمن هاي مختلفي را هم مطالعه كردم اما پاسخ درستي داده نشده بود.
مشكل به اين صورت هست كه مراحل بررسي ، دانلود جوملا ، بازگشايي بسته و نصب جوملا كامل پر ميشن و روي فرايند بروزرساني گير ميكنه. البته اين رو هم بگم كه جوملا رو نصب نميكنه فقط extract ميكنه
حجم ديتابيس سايت من حدود 5 مگابايت هست.
وقتي روي مرحله فرايند بروزرساني گير ميكنه و ارور Migrating undefined ميده خطوط زير مرتب پشت سرهم نمايش داده ميشن
[undefined] [undefined]
Warning: require_once(/home/zpatoghi/public_html/zarandieh.com/jupgrade/configuration.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/zpatoghi/public_html/zarandieh.com/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 88
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/zpatoghi/public_html/zarandieh.com/jupgrade/configuration.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/zpatoghi/public_html/zarandieh.com/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 88
ممنون ميشم كمكم كنيد. . واقعا واسم مهمه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2012 08:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
خوشبختانه دیروز با این مشکل روبرو شدم و تونستم مشکل را حل کنم.
در صورت امکان این کار را در لوکال انجام دهید.
جوملا فارسی 2.5 را در پوشه tmp قرار دهید و نام آن را joomla25.zip قرار دهید.
در تنظیمات پارامتر های کامپوننت Jupgrade را بله قرار دهید.
در ضمن پوشه Jupgrade را ایجاد نمایید و فایل configuration.php جوملا 1.5 را در آن قرار دهید.
سپس ابتدا وارد محیط کامپوننت Jupgrade شوید و یکبار Ctrl + F5 بزنید.
حال مراحل ارتقا را انجام دهید.
نکات زیر را رعایت بفرمایید.
حتما از جوملا فارسی 2.5 استفاده نمایید ( من با جوملا 2.5 نسخه انگلیسی تست کردم جواب نداد)
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام دوست عزيز
از پاسخ سريع و كاملتون ممنون
الان تست ميكنم اميدوارم جواب بده
ممنون ازتون
-
-
دوست عزيز دوباره با همون مشكل مواجه شدم
تو لوكال بايد چجوري تست كنم؟
اگه ميشه مختصر راهنمايي كنيد
-
-
سلام
مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)