سلام .
عنوان پست دیگه کامله و نیاز به توضیح زیاد نداره ! با Akeeba بک آپ گرفتم و الان بلد نیستم چطور ری استور کنم . فرمت اون jpa هست . میشه کسی ساده توضیح بده ؟ راستش توی سایت افزونه ، توضیحاتشو خوندم گیج شدم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سلام .
عنوان پست دیگه کامله و نیاز به توضیح زیاد نداره ! با Akeeba بک آپ گرفتم و الان بلد نیستم چطور ری استور کنم . فرمت اون jpa هست . میشه کسی ساده توضیح بده ؟ راستش توی سایت افزونه ، توضیحاتشو خوندم گیج شدم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
برای اینکار شما نیاز به نرم افزار SetupAkeebaExtractWizard دارید !
لینک دانلود از سایت اصلیش:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روش کار : فایل jpa رو Browse می کنید خودش یه پوشه کنارش میسازه (البته تو تنظیمات نرم افزار میشه مسیر پیشفرض Extract که کنار فایل اصلی هست رو تغییر داد !به همین سادگی
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 07-20-2012 در ساعت 11:56 AM
ممنونم دوست عزیز ؛ خوب من این کار رو انام دادم . حالا این پوشه ای که ساخته میشه رو چکار کنم ؟ کجای سایت آپلود کنم ؟ اصلا باید آپلود کنم یا ری استور کنم ؟
ببخشید ؛ متوجه شدم ، باید زیپش کنم و توی روت اکسترکتش کنم . ببخشید ، حین تبدیل بود که این سوالو پرسیدم . بازم ممنون ، اگر مشکلی بود در همین تاپیک بیان میکنم . بازم تشکر دوست عزیز .
علاقه مندی ها (Bookmarks)