-
ویرایش توسط Joomla Armator : 07-20-2012 در ساعت 06:36 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
3 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
07-20-2012 06:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ممنون دوست عزیز ؛ گفتم من از این اصطلاحات هیچگونه اطلاعی ندارم . اگر امکانش هست این اصطلاحات رو برام توضیج بدید و راه های پچ کردن و لاگ برداری رو ذکرکنید . ممنون میشم.
ویرایش توسط mohammad973 : 07-20-2012 در ساعت 07:33 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mohammad973
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز ؛ گفتم من از این اصطلاحات هیچگونه اطلاعی ندارم . اگر امکانش هست این اصطلاحات رو برام توضیج بدید و راه های پچ کردن و لاگ برداری زو ذکرکنید .ممنون میشم.
تا حد ممکن سعی کردم واضح بیان کنم،هرجاش نامفهومه ذکر بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.
برای پچ کردن افزونه ها باید به کدنویسی آشنایی داشته باشید چون باید کدنویسی افزونه ها رو تغییر بدید
برای لاگ برداری هم باید از مدیر سرور درخواست کنید که معمولا باید حتما از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید تا لاگ ها و آی پی ها رو در اختیارتون قرار بدن
توصیه من پچ کردن و ایمن سازی وب سایت هست چون هکر عرب هست و ضمنا دردسر زیادی داره برای پیگیری
-
-
من با کدنویسی وب آشنایی آنچنانی ای ندارم . ++c و #c کار کرده ام که در این زمینه ناکارآمده !
راهی برای اینکه کسی این کارو برام انجام بده هست ؟ اگر آدرس سایت رو برای مسئولین این انجمن قرار بدم ، آیا دوستان این کارو انجام میدن ؟؟؟
ضمنا شما توی چند پست قبلیتون گفتید که یه هکر مبتدی هم میتونه سایتمو هک کنه . دلیلتونو اگر میشه برام پیام خصوصی کنید . ممنون میشم .
ویرایش توسط mohammad973 : 07-20-2012 در ساعت 07:43 PM
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
ببخشید یه سوالی داشتم . داشت آی پی اختصاصی از طرف سرور چقدر میتونه به امنیت سایت کمک کنه من پرس و جو کردم مدیر هاستم میگفت ماهی 4000 تومانه . یعنی اگه بشه فقط با یه آی پی اختصاصی مشکلات حملات رو حل کرد که خیلی خوبه .البته اینم بگم که آی پی گرفتن از هاستهای بزرگ و معتبر منظورمه.اگه تو این زمینه هم میدونید لطفا راهنماییکنید
-
-

نوشته اصلی توسط
amirrezazdh
سلام
ببخشید یه سوالی داشتم . داشت آی پی اختصاصی از طرف سرور چقدر میتونه به امنیت سایت کمک کنه من پرس و جو کردم مدیر هاستم میگفت ماهی 4000 تومانه . یعنی اگه بشه فقط با یه آی پی اختصاصی مشکلات حملات رو حل کرد که خیلی خوبه .البته اینم بگم که آی پی گرفتن از هاستهای بزرگ و معتبر منظورمه.اگه تو این زمینه هم میدونید لطفا راهنماییکنید
دوست عزیز اگر با خرید یک آپی اختصاصی مشکل حملات حل میشه که همه این کار رو انجام میدادند.
نه داشتن آی پی اختصاصی نمیتونه جلوگیری کنه ازهک وب سایت جوملایی شما؛بازهم میگم اکثر حملات جوملا از طریق افزونه های باگ دار هست بهتره مراقب افزونه هاتون باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)