سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: عدم از بین رفتن صفحه هکر!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Joomla Armator
    Guest

Exclamation

اول از همه یه خبر بد بهت بدم دوست عزیز
    متاسفانه هکر سایت شما رو بعنوان سایت هک شده توسط خودش در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ثبت کرده و این بزرگترین زنگ هشدار برای شماست که امنیت این سایت براتون مهم هست
    پس راه کارهایی رو که عرض میکنم حتما حتما اگر براتون مهم انجام بدید

بازهم عرب ها کار دستمون دادند...

-----------------------------------------------
    اول یه توضیح واسه نحوه هک شدن
    دوست عزیز حمله ای که شما از طریق اون هک شدید deface نام داره(این نوع حمله از مشهورترین نوع حملات هکرها می باشد)
    این نوع حمله به دوصورت صورت میگیره:

1.از طریق سایتاز طریق افزونه های باگ دار و اشتباهات مدیران و عدم امنیت وب سایت مورد نظر)
    2.از طریق سرورعدم ایمنی سرور و اشتباهات مدیر سرور)
    ***نکته مهم اینکه زمانی که یک سایت هک بشه در شرایط خاصی میتونه هکر از طریق سایت هک شده به سرور نفوذ پیدا کنه
    کاری که هکر با سایت شما کرده از طریق یک افزونه انجام داده و بعد از اون تونسته بروی سرور شما(هاست)فایل آپلود کنه که همون صفحه ای بوده که برای شما قرار داده.
    ***نکته:این هکر تقریبا میشه گفت رحم کرده و یا اینکه بی سواد بوده چون از همین طریق میتونست یک شل آپلود کنه و کل سایت و سرور رو باهم در عرض یک ثانیه ببره روی هوا...(البته تحت شرایط خاصی)
    ---------------------------------------------------
    کارهایی که شما باید انجام بدید:
    1.سایت رو فعلا تا زمان پچ باگ ها آفلاین نگاه دارید.
    2.برید و باگ رو پیدا کنید و پچش کنید تا کار دست خودتون و بقیه سایت های روی سرور ندادید.
    3.بررسی کنید و اگر سرور راه نفوذ داره به مدیر سرور اطلاع بدید تا مشکل رو حل کنه(این کار رو میتونید از طریق لاگ برداری انجام بدید)
    4.امنیت سایتتون را تا حد ممکن بالا ببرید (توجه داشته باشید امنیت جوملا صرفا با نصب 4 تا افزونه انجام نمی گیره)
    اگر اطلاعاتی بیشتری خواستید در همین تاپیک مطرح بفرمایید
    موفق باشید.
    ---------------------------------------------------
    اشتباهات شما:
    1.مطرح کردن هک شدن سایت در فروم بصورت عمومی باید به مدیران پ.خ میداید و درخواست کمک میکردید
    2.تنها بازیابی بکاپ و عدم پچ کردن باگ ها
    3.مطرح کردن هک شدن سایت در صفحه اصلی سایتتون(این دیگه خیلی کار اشتباهی هست)
    ویرایش توسط Joomla Armator : 07-20-2012 در ساعت 06:36 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. 3 کاربر زیر از Joomla Armator عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

3. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 90 بار در 76 ارسال
    ممنون دوست عزیز ؛ گفتم من از این اصطلاحات هیچگونه اطلاعی ندارم . اگر امکانش هست این اصطلاحات رو برام توضیج بدید و راه های پچ کردن و لاگ برداری رو ذکرکنید . ممنون میشم.
    ویرایش توسط mohammad973 : 07-20-2012 در ساعت 07:33 PM

Joomla Armator
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad973 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    ممنون دوست عزیز ؛ گفتم من از این اصطلاحات هیچگونه اطلاعی ندارم . اگر امکانش هست این اصطلاحات رو برام توضیج بدید و راه های پچ کردن و لاگ برداری زو ذکرکنید .ممنون میشم.
    تا حد ممکن سعی کردم واضح بیان کنم،هرجاش نامفهومه ذکر بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.

برای پچ کردن افزونه ها باید به کدنویسی آشنایی داشته باشید چون باید کدنویسی افزونه ها رو تغییر بدید
    برای لاگ برداری هم باید از مدیر سرور درخواست کنید که معمولا باید حتما از طریق مراجع قضایی اقدام بفرمایید تا لاگ ها و آی پی ها رو در اختیارتون قرار بدن

توصیه من پچ کردن و ایمن سازی وب سایت هست چون هکر عرب هست و ضمنا دردسر زیادی داره برای پیگیری

تشکر شده 90 بار در 76 ارسال
    من با کدنویسی وب آشنایی آنچنانی ای ندارم . ++c و #c کار کرده ام که در این زمینه ناکارآمده !
    راهی برای اینکه کسی این کارو برام انجام بده هست ؟ اگر آدرس سایت رو برای مسئولین این انجمن قرار بدم ، آیا دوستان این کارو انجام میدن ؟؟؟
    ضمنا شما توی چند پست قبلیتون گفتید که یه هکر مبتدی هم میتونه سایتمو هک کنه . دلیلتونو اگر میشه برام پیام خصوصی کنید . ممنون میشم .
    ویرایش توسط mohammad973 : 07-20-2012 در ساعت 07:43 PM

تشکر شده 805 بار در 630 ارسال
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

8. کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 14 بار در 14 ارسال
    سلام
    ببخشید یه سوالی داشتم . داشت آی پی اختصاصی از طرف سرور چقدر میتونه به امنیت سایت کمک کنه من پرس و جو کردم مدیر هاستم میگفت ماهی 4000 تومانه . یعنی اگه بشه فقط با یه آی پی اختصاصی مشکلات حملات رو حل کرد که خیلی خوبه .البته اینم بگم که آی پی گرفتن از هاستهای بزرگ و معتبر منظورمه.اگه تو این زمینه هم میدونید لطفا راهنماییکنید

Joomla Armator
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    ببخشید یه سوالی داشتم . داشت آی پی اختصاصی از طرف سرور چقدر میتونه به امنیت سایت کمک کنه من پرس و جو کردم مدیر هاستم میگفت ماهی 4000 تومانه . یعنی اگه بشه فقط با یه آی پی اختصاصی مشکلات حملات رو حل کرد که خیلی خوبه .البته اینم بگم که آی پی گرفتن از هاستهای بزرگ و معتبر منظورمه.اگه تو این زمینه هم میدونید لطفا راهنماییکنید
    دوست عزیز اگر با خرید یک آپی اختصاصی مشکل حملات حل میشه که همه این کار رو انجام میدادند.
    نه داشتن آی پی اختصاصی نمیتونه جلوگیری کنه ازهک وب سایت جوملایی شما؛بازهم میگم اکثر حملات جوملا از طریق افزونه های باگ دار هست بهتره مراقب افزونه هاتون باشید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12