-
جابجایی موقعیت اسلاید شو و آخرین اخباردرقالب sj_news
سلام
از قالب sj_news استفاده می کنم در دموی این قالب اسلاید شو سمت چپ و ماژول آخرین اخبار سمت راست قرار دارد وقتی آنرا rtl میکنم اسلایدشو سمت راست قالب و ماژول آخرین اخبار سمت چپ آن قرار میگیرد چه طور میشه درحالت راست چین این دو ماژول راست چین نشوند فقط منو فارسی و راست چین شود و این دو ماژول در همان موقعیتی که در حالت ltr بودند بمانند
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-21-2012 03:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
شما می تونید از قسمت مدیریت ماژول ها این دو ماژول رو جاهاشونو با هم عوض کنید یا ترتیب نمایش دادن هر کدوم رو مشخص کنی که اول کدوم ماژول نمایش داده بشه
فک کنم مشکلت حل بشه یا علی.
-
-

نوشته اصلی توسط
javadco
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
شما می تونید از قسمت مدیریت ماژول ها این دو ماژول رو جاهاشونو با هم عوض کنید یا ترتیب نمایش دادن هر کدوم رو مشخص کنی که اول کدوم ماژول نمایش داده بشه
فک کنم مشکلت حل بشه یا علی.
ممنون ولی در قسمت مدیریت ماژول اگر موقعیتها را جابجا کنم یعنی ماژول آخرین اخبار را در موقعیت اسلایدشو قرار دهم و اسلایدشو را در موقعیت آخرین اخبار سایز موقعیت همان سایز قبلی است یعنی عکسها نصفه نمایش داده می شود و وسط صفحه هم خالی است نمیدانم اندازه را چطور اصلاح کنم آیا راهی نیست که در فایل templatertl.css تعیین کنیم اسلاید شو راست چین نشود.
-
-
برای اصلاح اندازه میتونید لینک سایت تونو در همین تاپیک قرار بدید تا دقیقا بگیم کجا رو تغییر بدید .
برای سوال اول تون راهش همونیه که دوستمون فرمودند . (جابجایی موقعیت ماژول از مدیریت ماژول ها)
-
-
متاسفانه من لوکال کار می کنم ولی در مدیریت ماژول موقعیتها را که جابه جا کردم عرض کردم چه اتفاقی می افتد ضمنادوست عزیز javadco گفته بودند ترتیب نمایش آنها را می توان جابه جا کرد چگونه و کجا این کار را انجام بدهم وآیا این راه حل شدنی اشت
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای اصلاح اندازه میتونید لینک سایت تونو در همین تاپیک قرار بدید تا دقیقا بگیم کجا رو تغییر بدید .
برای سوال اول تون راهش همونیه که دوستمون فرمودند . (جابجایی موقعیت ماژول از مدیریت ماژول ها)
متاسفانه من لوکال کار می کنم ولی در مدیریت ماژول موقعیتها را که جابه جا کردم عرض کردم چه اتفاقی می افتد ضمنادوست عزیز javadco گفته بودند ترتیب نمایش آنها را می توان جابه جا کرد چگونه و کجا این کار را انجام بدهم وآیا این راه حل شدنی اشت
-
-
از مدیریت ماژول ها باید برروی ماژول مورد نظر کلیک کنید و موقعیت اون رو جابجا کنید .
میتونید در یک هاست رایگان نصب کنید و لینک شو قرار بدید.
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
از مدیریت ماژول ها باید برروی ماژول مورد نظر کلیک کنید و موقعیت اون رو جابجا کنید .
میتونید در یک هاست رایگان نصب کنید و لینک شو قرار بدید.
عرض کردم من این کار یعنی جابه جایی موقعیت را در مدیریت ماژول انجام دادم ولی تنها محل نمایش ماژولها جابه جا می شوند موقعیتها سرجای خود باقی می مانند. یعنی عکسها در موقعیت آخرین اخباردر همان اندازه موقعیت که قبلا تعریف شده بوده به صورت نصفه نمایش داده می شوند به همین ترتیب آخرین اخبار در موقعت اسلاید شو و خیلی بزرگ
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)