-
چرا پس از نصب قالب اینگونه شد ؟ لطفا کمک کنید
با سلام سایت پس از نصب قالبی فارسی شده از این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت به این شکل در آمد new.med1.ir نه منوی آبشاری دارد نه مطالب می آید قالب اولیه امیر کبیر بود البته من این مشکل را پس از تغییر قالب امیر کبیر به سایر قالب های دیگر خود جوملا هم دارم اشکال کجاست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-21-2012 05:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بعد از تغییر قالب باید موقعیت ماژول هاتون رو با موقعیت های اون قالب ست کنید برای دیدن موقیت های قالب به مدریت قالب برید و از انتخاب ها پیشنمایش قالب رو فعال کنید تا موقعیت های قالب رو ببینید
-
-

نوشته اصلی توسط
pro-boys
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از تغییر قالب باید موقعیت ماژول هاتون رو با موقعیت های اون قالب ست کنید برای دیدن موقیت های قالب به مدریت قالب برید و از انتخاب ها پیشنمایش قالب رو فعال کنید تا موقعیت های قالب رو ببینید
پیش نمایش فعال است ولی اینگونه است
-
-
پیش نمایش را دیدم حالا چگونه ازش استفاده کنم ؟
-
-
آیا شما بسته quick start اون قالب رو نصب کردید ؟
در غیر اینصورت باید تک تک افزونه هارو نصب و در موقعیتهایی که در پیش نمایش دید فعال کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا شما بسته quick start اون قالب رو نصب کردید ؟
در غیر اینصورت باید تک تک افزونه هارو نصب و در موقعیتهایی که در پیش نمایش دید فعال کنید .
یعنی چی ؟ من همون همون لینکی را که دیدید را در قسمت پلاگین زدم نصب شد . فقط یک حالت داشت . چکار باید میکردم ؟
-
-
اون لینک احتمالا فقط source قالب رو بهتون میده و نه افزونه هایی که برروی قالب نصب است .
یا اینکه شما ماژول ها را در یک موقعیت دیگر نسبت اونی که در لینک دمو دید فعال کردید .
-
-
ممکن است اینجا جایش نباشد ولی واقعا گیج شدم ممنون میشوم کمک کنید من وقت کمی دارم با همون امیر کبیر کار کردم سایتم سایت دانلوده ولی تم مناسب پیدا نمی کنم . ممکنه راهنمایی کنید ؟ انها هم که اینطوری میشن .
-
-
سلام
بیشتر بگردین حتما پیدا میکنید
ضمنا تو سایت های فارسی نگردید
چون اکثر قالب های ارائه شده نال (کرک) میباشند و ممکنه دچار مشکل شوید
توصیه میکنم در قالب های رایگان خارجی بچرخید
و برای اینکه کارتون بعدا راحت باشه این مورد رو حتما بررسی کنید :
قابلیت rtl
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
farbod555
با سلام سایت پس از نصب قالبی فارسی شده از این آدرس
سایت به این شکل در آمد new.med1.ir نه منوی آبشاری دارد نه مطالب می آید قالب اولیه امیر کبیر بود البته من این مشکل را پس از تغییر قالب امیر کبیر به سایر قالب های دیگر خود جوملا هم دارم اشکال کجاست ؟
دوست عزیز بنده بجای پاسخ یک سوال دارم از شما
:d
ماژول تماس با ما رو بصورت نال شده دارید؟(من خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم اگر امکان داره یجا آپ کنید برام)ممنونم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)