با سلام.
من یک سری محصول دارم که فقط کاربر مبتونه سفارش میده بدون پرداخت و من خودم سفارشات رو ارسال کنم.
میخواستن بپرسم چه کامپوننتی ساده تر از virtumart هست که این کار و انجام بده.
ممنون

با سلام.
من یک سری محصول دارم که فقط کاربر مبتونه سفارش میده بدون پرداخت و من خودم سفارشات رو ارسال کنم.
میخواستن بپرسم چه کامپوننتی ساده تر از virtumart هست که این کار و انجام بده.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
جوملا برای shopping افزونه زیاد داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه red shop هم خوبه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی virtuemart قدرتمندتر قدیمی تر و محبوبترین افزونه در این زمینه است .
با سلام مجدد.
من کامپوننت ویرچومارت نصب کردم.الان 2 تا مشکل دارم که بعد از چند روز هنوز نتونستم حلش کردم.
1 - وقتی از داخل سایت به قسمت محصولات میرم ارور دارم : Warning: fopen() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: No such host is known
2 - میخوام مشتری ها فقظ سفارش بدن و پرداخت نکنن لظفا راهنمایی کنید چه تنظیماتی باید انجام بدم
از جوملا 2.5 استفاده میکنم + easyphp
با تشکر
اگر از ومپ یا زمپ استفاده کنی نصب مشکلاتت حل میشه
ایزی پی اچ پی خیلی مشکل داره
ممنون.اگر جواب سوال دوم رو هم بدین ممنون میشم.
دروود
برای این مورد از فرم ساز ها کمک بگیرید
فرم ساز بیسیک بومی سازی شده هست
در انجمن جستجو کنید میابید
در پناه ایزد
ممنون.البته تا جایی که میشه میخوام از ویرچومارت استفاده کنم اگر از دوستان کسی هست که میتونه راهنمایی کنه ممنونش میشم
سلام
چنين كاري رو با ويرچو 1.1.4 انجام داده بودم وكاربران بعد از سفارش به فرم خود ويرچو هدايت مي شدند.
توي تنظيمات و مراحل پرداخت بايد اين كارانجام بشه
وفق باشيد
ممنون از همه دوستان درست شد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)