-
مشکل در قالب
لطفا مشکله منو حل کنید
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_c ore.php on line 26
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_s tylesw.php on line 16
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference inC:\xampp\htdocs\templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_c ore.php on line
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-21-2012 10:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگر سایت شما نمایش داده می شه و اینها فقط د ابتدای صفحه هستند نمایش پیام های خطا رو در فایل php.ini خاموش کنید
لینک سایت رو هم بذاریدئ بهتر می شه بررسی کرد
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
sahama میشه بگید در فایل php.ini کدوم قسمتو خاموش کنم
-
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با wamp کار کردم وقتی میخواستم جوملا رو نصب کنم خطای HTTP 403 FORBIDDEN می آورد حالا که xampp نصب کردم روی قالب ارور میاره اگه میشه مشکل منو با wamp بگید که چرا HTTP 403 FORBIDDEN و خاموش وروشن کردن display_error در xampp
-
-
همانطوری که در آموزش هم ذکر شده میتونید از طریق php.ini نمایش پیغام های خطا رو خاموش کنید. کافیه در پوشه xampp عبارت php.ini رو سرچ کنید و بعد از پیدا کردن فایل تغییرات را طبق آموزش اعمال کنید.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
من قالب سایت رو عوض کردم خیلی وقت پیش فکر میکنم قالب 1.5 ریختم درصورتی که جوملا من 2.5 هستش . حالا یادم رفته که به چه صورتی میشه قالب سایت روعوض کرد .خواهشن من رو یاری کنید ممنون میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)