سلام . داشتم توی قسمت مدیریت کارای سایتمو انجام میدادم که دیگه جواب نداد و بعد که باز واردش شدم صفحه اینطوری میاد ::
[IMG][/IMG]
باید چکار کنم تا درست بشه و به حالن اولش برگرده ؟؟؟

سلام . داشتم توی قسمت مدیریت کارای سایتمو انجام میدادم که دیگه جواب نداد و بعد که باز واردش شدم صفحه اینطوری میاد ::
[IMG][/IMG]
باید چکار کنم تا درست بشه و به حالن اولش برگرده ؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
تغییر خاصی انجام دادید و یا افزونه ای نصب کردید؟ اگر افزونه ای نصب کردید از طریق دیتابیس غیر فعالش کنید.
کش مرورگر خود را خالی کنید و دوباره امتحان کنید.
در آخر اگر باز هم درست نشد یکبار بسته جوملا فارسی رو روی هاستتون اکسترکت کنید.
یا علی
نه ؛ دسترسی ایمیل رو تصحیح کردم و بعد خواستم به صفحه مدیریت کامپوننت فرم هام برم که دیگه اینجوری شد . قبلا هم یکبار دیگه اینطور شده بود که البته چون اطلاعات مهمی نداشتم کلا هاست رو ریست کردمو باز جوملا رو نصب کردم .
افزونه رو چطور غیر فعال کنم از Cpanel ؟
در ضمن اگر از فایل های بک آپم ، فقط پوشه ی administrator رو آپلود و جایگزین کنم ، اشکالی پیش نمیاد ؟
اگر میخواهید بک آپ برگردونید کل بک آپ را restore کنید.
بازم خطا میده ! کل بک آپ رو برگردوندم ؛ صفحه سایتم خوبه . ولی مدیریتم باز نمیشد . بسته جوملا رو دانلود و اکسترکت کردم ، خطای زیر رو میده ::
Server error
The website encountered an error while retrieving [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
بعد از اکسترکت کردن پوشه installation رو حذف کردید؟
بله ؛ ولی درست نشد . سایتم مشکلی نداره . به صفحه مدیریت دسترسی ندارم .
دوست عزیز سلام
لطفا فایل httacces. را در پوشه administrator پاک کنید
ببینید هنوز مشکل دارد.
یا حق.
ممنون از راهنماییتون ولی قبل از اینکه شما بفرمایید ، جوملا رو باز نصب کردم . ولی باز ممنون از راهنماییتون .
علاقه مندی ها (Bookmarks)