سلام
من یه قالب میخوام که شبیه این سایت باشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی یه جورایی صفحه اولش جمع و جور باشه. کسی میتونه کمک کنه؟

سلام
من یه قالب میخوام که شبیه این سایت باشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی یه جورایی صفحه اولش جمع و جور باشه. کسی میتونه کمک کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
قالب مربوط به ja_mendozite از شرکت joomlart.com میباشد.
در ضمن این قالب تجاری میباشد.
یا حق.
خوب یه چیزی تو همین مایه ها هم باشه خوبه، سراغ ندارید؟
اگه پست رو تبلیغاتی محسوب نکنیم میتونید یک نگاهی به سایت های موجود در امضای بنده بیندازید
با سلام .نوشته اصلی توسط سهیل آتش رای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که متاسفانه محسوب میشود .
موفق باشید
ممنون، ولی چیزی که می خواستم پیدا نکردم.نوشته اصلی توسط سهیل آتش رای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی چیز دیگه ای سراغ نداره؟
شبیه این هم باشه خوبه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام خدمت دوستان عزیز ....
بنده درخواست قالب شبیه به این قالب را دارم که هدر منو و هدر سایت و رنگ بک گروند آن قابل تغییر باشد مکان اسلایدر رو هم بالای سایت داشته باشد ممنون میشم اگر کمکم و راهنمایی کنید ....
از دوستانی که به من کمک می کنند پیشاپیش تشکر می کنم
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)