-
مشکل بهم ریختن قسمتی از پلاگین با قالب خاص
با سلام
من یه پلاگین نصب کردم که با قالب مد نظرم یه قسمتش سازگاری نداره در اصل باید به این صورت باشه پلاگین :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما متاسفانه به این صورت هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تو یه سایت خارجی که پشتیبان پلاگین بود خوندم یکی از کاربران همین مشکل رو داشت ، قالبش هم دقیقا قالب من هست و این جمله رو گفت
Hi! I fixed that problem with removing vertical-align:baseline; from my template css file.
من نمیدونم اون قسمتی که میگه رو از کدوم فایل حذف کرد من که همه جارو گشتم پیدا نشد از جمله تو فایل template.css
خواهش میکنم راهنمایی کنید !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-23-2012 08:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
باید اسنطوری باشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما اینطوریه :
-
-
با سلام
آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند.
یا علی
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
با سلام
آدرس سایت رو بفرمایید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند.
یا علی
-
-
در خط 7 فایل
مقدار baseline را با top عوض کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)