آموزش تک تک قسمت های نرم افزار جوملا به صورت فیلم

آموزش تک تک قسمت های نرم افزار جوملا به صورت فیلم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
منظورتون چیه ؟
قرار هست آموزش مدیریت محتوی جوملا رو به صورت ویدئویی در سایت قرار بدید یا در خواست قراردادن فیلم آموزش جوملا رو دارید؟
چند فیلم آموزشی تهیه شده در انجمن هست که می تونید دانلود و مشاهده کنید ! (لینک تاپیک در بخش امضای من موجوده)
موفق باشید
سلام منظور من اینه می خوام جوملا فارسی رو به صورت فیلم برای کاربران قرار بدم.
بنظر بنده اگر تیم جوملا فارسی بتونه بخشی رو مخصوص فیلم های آموزشی اختصاص بده و هرکاربر فیلم آموزششیش رو اونجا آپلود کنه خیلی عالی میشه(بنده هم در حال تهیه فیلم های آموزشی امنیتی جوملا هستم که به حول قوه الهی بروی فروم قرار خواهم داد)
هم یک مرجع مناسب آموزش مالتی مدیا هست و هم دسته بندی بهتری صورت میگیره.
ضمنا دوست عزیز فکر میکنم اگر بتونیدبجای جوملا 1.5 بروی 2.5 وقت بگذارید بهتر جواب خواهد داد
البته این فقط یک پیشنهاد هست![]()
ویرایش توسط Joomla Armator : 07-23-2012 در ساعت 09:32 AM
من هم موافقم
دوست عزیز پس اگر صلاح میدونید یه نظرسنجی ایجاد کنید ببینیم چقدر از دوستان تمایل به فیلم های آموزشی دارند؟!!
چون معمولا بخاطر محدودیت حجمی دوستان خیلی علاقه ای نشون نمی دهند.اگر رای مطلوبی داشت با تیم جوملا فارسی مکاتبه کنیم.
البته برای فیلم های حتما می بایست از ترفند فشرده سازی P30Yaran عزیز استفاده کرد.![]()
نظر من : وقتتون رو روی یه چیز دیگه ای متمرکز کنید بهتره چون این آموزشها در دانشنامه توسط دوستان عزیز منتشر شده !
به نظرم آموزشهایی که تهیه میشه باید خیلی کم حجم باشه تا هر کاربری با هر نوع سرعتی دانلود کنه و اینکه یک فضایی باید اختصاص داده بشه که لینکها دائمی باشه !
و
اینکه به نظرم نیاز نیست همه نوع آموزشی قرار داده بشه ! چون کسی که میاد سمت جوملا ، تاحدی با برنامه نویسی و سیستم های مدیریت محتوی آشنایی داره
به نظرم روی بحث امنیت و سئو وقت بزارید بهتره تا مدیریت !
این نظر شخصی منه! چون هر سایت باید این دو مورد فوق رو در سطح عالی داشته باشه! که کمتر جایی بحث شده
خود من به شخصه دیگه کم وقت آزاد دارم که بخوام فیلم آموزشی تهیه کنم ! اما اگه دوستان استارت کار رو بزنن (این کار با مجوز و دستور مدیران باشه بهتره -چون باید فضا اختصاص داده بشه) منم فعالیت می کنم
موفق و پیروز باشید
ممنون از نظر سازندتون.بنده هم موافق هستم که روی امنیت و سئو وقت بگذاریم اما چون مباحثش بسیار گسترده هست نیازمند تیم هست کار شخص نیست بنظر بندهنوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنظر من هم باید دو عنوان "امنیت" و "سئو" در بخشهای انجمن هر ورژن جوملا باز بشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)