با سلام.
در جوملا 2.5 فارسی، یک چیزی سمت چپ میاد بالا و نوشته برای حمایت از ما امتیاز دهید ...
اون رو چطور میشه حذف کرد؟

با سلام.
در جوملا 2.5 فارسی، یک چیزی سمت چپ میاد بالا و نوشته برای حمایت از ما امتیاز دهید ...
اون رو چطور میشه حذف کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
با تشکر از راهنمایی شما.
جستجو کردم، منتها گویا با عنوان نادرست search کردم و به همین دلیل هم تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم.
یک سوال دیگه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می خوام "Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved..." رو ببرم سمت چپ و همچنین اون دو بخش جوملا فارسی و اخبار جوملا رو حذف کنم.
ممکنه یکی از دوستان راهنمایی کنند؟
از منوی مدیریت منوها > منوی پایین رو غیر فعال یا حذف کنید .اون دو بخش جوملا فارسی و اخبار جوملا رو حذف کنم.
بسیار سپاسگزارم!
حالا این عبارت" Copyright © Joomlafarsi.com 2012 All rights reserved. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] " رو چطور از "راست به چپ" به "چپ به راست" تبدیل کنم؟:
به این منظور کافیه به آدرسنوشته اصلی توسط BAEG[dot]IR [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بروید و در خط 229 به cp# دستور float:left را اضافه کنید به این صورتJoomlaRoot/templates/yougrids/css/layout.css
کد:#cp{ float:left; }
از پوشه yjsgcore ، فایل yjsg_links.php رو باز کنید و تابع yjsg_links.php رو ویرایش کنید (انتهای کدهاتونه)
بسیار بسیار سپاسگذارم.
خیلی مفید بود.
فقط یک سوال دیگه دارم و در صورت تمایل، لطف می کنید در این مورد هم راهنمایی بفرمایید.
تونستم لوگوی همین قالب رو از تنظیمات قالب حذف کنم اما نمی دونم چطور اون رو جایگزین کنم.
قبلا با جوملا 1.0 کار می کردم و کلا هدر رو از پوشه ی Templates عوض می کردم اما الان تو جوملای 2.5 خودش هدر داره و فقط می خوام لوگو رو تغییر بدم اما نمی دونم چطور.
فکر کنم پیداش کردم.
باید yjsglogo.png باشه که باید فایل جایگزین رو با همین اسم آپلود کنم.
باز هم ممنون.
الان یه فایل تو پوشه ی images روی فایل مربوط به لوگو آپلود کردم و owerwrite رو زدم اما لوگو تغییری نکرد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)