-
شیوا نبودن آموزش ها در سایت
با سلام و وقت بخیر
من از طریق گوگل با سایت شما آشنا شدم. هدفم فراگیری جوملا هست. که یک کتاب آموزشی بنام آموزش جوملا 1.5 هم بود که دانلود کردم و کتاب خوبی هم بود. ولی ورژن های در حال حاضر 2.5 به بالا هستند و با آموزش های این کتاب بسیار متفاوت هستند.
به قسمت های آموزشی سایت هم که مراجعه میکنیم، همه مطالب یک جا جمع نیست و برای کسی که برای بار اول مشاهده میکنه، اصلا شیوا نیست و دلسرد میشه. منظورم اینه که آموزش باید مطابق ورژن فعلی باشه چون در یادگیری اولیه نمیشه از کاربر انتظار همه چی رو داشت
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2012 08:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام دوست عزیز ؛
ورودتون رو به انجمن جوملا فارسی تبریک عرض میکنم .
توی اینترنت ، کتاب آموزش جوملا 2.5 هست . شما کافیه توی گوگل سرچ کنید که البته کتاب بسیار ارزشمندیست ! هم برای کسانی که قصد شروع کار با جوملا را دارند بسیار مناسب است و هم برای کسانی که مدتهاست با این مدیرت محتوا خو گرفته اند . منتها چیز دیگری هم که هست ، کار با جوملا آنقدر سخت نیست که کاربر رو دلسرد کنه ! محیطی بسیار کاربرپسند و با کمترین ابهام رو ارائه داده و گذشته از اون ، هر سوالی که برای شما پیش بیاد ، کافیه توی انجمن مطرح کنید ؛ دوستان زیادی هستند که دقیقا آموزش حل مشکل شما رو میگذارند !!! کافیه شما بسم الله رو بگید و دلتون رو بزنید به دریای جوملا ! ضرر نمیکنید .
موفق باشی دوست عزیز ... .
-
کاربر مقابل از mohammad973 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mohammad973
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز ؛
ورودتون رو به انجمن جوملا فارسی تبریک عرض میکنم .
توی اینترنت ، کتاب آموزش جوملا 2.5 هست . شما کافیه توی گوگل سرچ کنید که البته کتاب بسیار ارزشمندیست ! هم برای کسانی که قصد شروع کار با جوملا را دارند بسیار مناسب است و هم برای کسانی که مدتهاست با این مدیرت محتوا خو گرفته اند . منتها چیز دیگری هم که هست ، کار با جوملا آنقدر سخت نیست که کاربر رو دلسرد کنه ! محیطی بسیار کاربرپسند و با کمترین ابهام رو ارائه داده و گذشته از اون ، هر سوالی که برای شما پیش بیاد ، کافیه توی انجمن مطرح کنید ؛ دوستان زیادی هستند که دقیقا آموزش حل مشکل شما رو میگذارند !!! کافیه شما بسم الله رو بگید و دلتون رو بزنید به دریای جوملا ! ضرر نمیکنید .
موفق باشی دوست عزیز ... .
سلام. ممنون از لطف و محبتتون.
سوالی دارم. اون اینکه تفاوت دروپال با جوملا چیه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
newdesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام و وقت بخیر
من از طریق گوگل با سایت شما آشنا شدم. هدفم فراگیری جوملا هست. که یک کتاب آموزشی بنام آموزش جوملا 1.5 هم بود که دانلود کردم و کتاب خوبی هم بود. ولی ورژن های در حال حاضر 2.5 به بالا هستند و با آموزش های این کتاب بسیار متفاوت هستند.
به قسمت های آموزشی سایت هم که مراجعه میکنیم، همه مطالب یک جا جمع نیست و برای کسی که برای بار اول مشاهده میکنه، اصلا شیوا نیست و دلسرد میشه. منظورم اینه که آموزش باید مطابق ورژن فعلی باشه چون در یادگیری اولیه نمیشه از کاربر انتظار همه چی رو داشت
دوست عزيز
شما ميتوانيد نسخه الكترونيكي كتاب «آموزش جامع جوملا 2.5» را كه به تازگي منتشر شده از سايت كتابفروشي [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در آدرس زير به رايگان دريافت داريد. لازم به توضيح است كه كتاب فوق بسيار كامل و شيوا نگاشته شده:
انشالله كه مفيد واقع شود
-
کاربر مقابل از azadiphone عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
azadiphone
دوست عزيز
شما ميتوانيد نسخه الكترونيكي كتاب
«آموزش جامع جوملا 2.5» را كه به تازگي منتشر شده از سايت كتابفروشي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]در آدرس زير به رايگان دريافت داريد. لازم به توضيح است كه كتاب فوق بسيار كامل و شيوا نگاشته شده:
انشالله كه مفيد واقع شود
دوست عزیز. از شما هم خیلی ممنون و سپاسگزارم.
نمی دونستم اینقدر زود به جواب میرسم. کتاب را دانلود میکنم و خبرشو بهتون میگم.
لطف کردین
-
-
دوست عزیز ؛ لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدید و با عنوان مناسب مطرح کنید .
-
کاربر مقابل از mohammad973 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
newdesign
با سلام و وقت بخیر
با عرض سلام .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
سپس شما کافی بود به مستندات یک سری میزدید . تمامی اموزش ها دسته بندی شده است . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اموزش های مختلفی برای جوملا 2.5 نیز وجود دارد .
در ضمن دوست عزیز از فونت مناسب برای تایپیک های خود استفاده نماید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)