-
چطوري بايد انجمن براي جوملا 1.5 قرار دهيم.
دوستان کسي ميدونه چطوري ما بايد براي جوملا 1.5 انجن بزاريم
. لطفا تو رو خدا اگه که کسي ميدونه راهنمايي کنه.
ميخوام انجن بذارم واسه سايتم اما بلد نيستم لطفا دوستان راهنمايي بکنن ممنون ميشم.
اينم آدرس سايتمه:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-02-2012 03:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
می تونی از کوننا استفاده کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
همیچنین می تونید از انجمن ساز های جدا مانند smf یا phpbb و ... استفاده کنید، کلمه انجمن ساز رو در گوگل جستجو کنید، به نتایج فراوانی خواهید رسید.
-
-
با تشکر از اينکه پاسخ داديد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من هنوز يه مشکل دارم.
من اين [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] 1.6 رو نصب کردم کارم کرد اما ميخوام بدونم اسمش چي مشه؟ براي انجمن؟ يا بايد خودمون فعالش کنيم؟
بايد خودمون فعالش کنيم؟ مثلا منظورم اينه که به اول سايتم چي اضافه ميشه براي انجمن؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اينطوري فرومش مياد؟
اگه شما يه لطف کنيد اگه بريد تو همين آدرسي که به شما ميدم هيچي نمياره يعني ميگه اصلا همچين صفحه اي وجود نداره در حالي که من اون اجمن ساز رو نصب کردم.
ميخواستم بدونم بايد خودم فعالش کنم که بياد؟
ميتونيد بگيد چطوري فعالش کنم؟
ممنون ميشم.
ویرایش توسط reza4018 : 08-02-2012 در ساعت 06:52 PM
-
-
سلام
براي اينكه يك كامپوننت مثل انجمن ساز رو فعال كنيد بايد اون رو بهيك منو اختصاص بيديد
به مديريت منو بريد و يك منوي جديد ايجادكنيد و انجمن رو به منو اختصاص بديد و نام مستعارش رو forum بذاريد.
با فعالكردن SEF و mod_rewrite (در انجمن جستجو كنيد) آدرس انجمن شما به اين شكل خواهد شد: yoursite.com/forum
توصيه: جوملا 1.5 به پايان عمر خودش رسيده. در صورتي كه ميخواييد سايتي راه اندازي كنيد بااستفاده از جوملا 2.5اين كار رو انجام بديد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
براي اينكه يك كامپوننت مثل انجمن ساز رو فعال كنيد بايد اون رو بهيك منو اختصاص بيديد
به مديريت منو بريد و يك منوي جديد ايجادكنيد و انجمن رو به منو اختصاص بديد و نام مستعارش رو forum بذاريد.
با فعالكردن SEF و mod_rewrite (در انجمن جستجو كنيد) آدرس انجمن شما به اين شكل خواهد شد: yoursite.com/forum
توصيه: جوملا 1.5 به پايان عمر خودش رسيده. در صورتي كه ميخواييد سايتي راه اندازي كنيد بااستفاده از جوملا 2.5اين كار رو انجام بديد
موفق باشيد
با تشکر از جوابتون اما من هنوز يه مشکل ديگه هم دارم اونم اينه که به جايي که نوشته باشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که فروم رو بياره اسم بخش انجمن اينه؟!!![مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به نظر شما مشکل چيه؟؟؟
يه مشکل ديگه هم هست اينه که چطوري بايد قوانين رو تنظيم کنم؟
ممنون ميشم.
ویرایش توسط reza4018 : 08-04-2012 در ساعت 07:43 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)