سلام به همه دوستان میخوام یه تعقیراتی توی قالب امیر کبیر بدم اگه یه کسی لطف کنه و ایدیه یاهوی خودشو بده تا اونجا بهم کمک کنه که چطوری قالبو دست کاری کنم

سلام به همه دوستان میخوام یه تعقیراتی توی قالب امیر کبیر بدم اگه یه کسی لطف کنه و ایدیه یاهوی خودشو بده تا اونجا بهم کمک کنه که چطوری قالبو دست کاری کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
دوست گرامی پیشنهاد میکنم ابتدا با css آشنایی پیدا کنید و سپس کار را شروع کنید. اگر هم مشکلی بود در انجمن مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند.
آموزش css
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش فایرباگ
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
دوست عزیز ؛ بهتره توی انجمن مطرح کنید . اینطوری هم سریعتر جواب میگیرید و هم ایده های بیشتری دستتونو میگیره . همچنین ، دوستان دیگه هم میتونند استفاده کنند .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط Ehsan537 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من قالب سايتم را تغييردادم مي توانيد سايتم را ببينيد و قسمتهاي قابل تغيير را بپرسيد
سلام چطور میتونم به قالب امیر کبیر دسترسی پیدا کنم و چگونه میتونم قالب جدید اضافه کنم
سلام دوست عزیز ؛ منظورتو از دسترسی نفهمیدم ! اگر منظورت پوشه خود قالب و فایل های Css شه ::
Public_html > Template > Yougrids
(توجه داشته باش این قالب اسمش امیرکبیر نیست ، معروف به امیر کبیر شده ! اسمش Yougrids هست )
که البته از خود مدیرت محتوا ، منوی افزونه ها ، مدیرت قالب ها ، به قالب امیر کبیر دسترسی داری .
برای اضافه کردن قالب جدید :: مدیریت افزونه ها رو بزن . آدرس قالبی رو که دانلود کردی رو بده و نصب و بروزرسانی رو کلیک کن . خودش دیگه نصب میشه و میتونی از مدیریت قالب ها ، به اون دسترسی داشته باشی .
علاقه مندی ها (Bookmarks)