سلام، میتونم به اجبار از جوملا 1.5 استفاده کنم؟ امنیت داره؟

سلام، میتونم به اجبار از جوملا 1.5 استفاده کنم؟ امنیت داره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام و ادب . چرا به اجبار ؟؟***!!! بله در حال حاضر امنیت دارد تا زمانی که پشتیبانی شود ! چرا از جوملا 2.5 استفاده نمی کنید ؟ امکانات بیشتر . نسخه جدید تر و ... از مزایای جوملا 2.5 است . هسته اصلی جوملا بسیار قوی میباشد . شما برای امینت باید از افزونه های معتبر استفاده نماید . هر افزونه ای را از هر سایتی دانلود و نصب نکنید . سرور مطمن و با امنیت بالا تهیه کنید . موفق باشید .
سلام
معذرت میخوام . یعنی اگه کسی توی جوملا 1.5 یا 2.5 هیچ افزونه ای رو نصب نکنه . یعنی سایت بصورت کاتالوگ یا تغریبا ایستا طراحی بشه آیا میشه اونو ارتقا نداد و مطمئن بود که از لحاظ امنیتی به مشکلی برنمیخوره؟
؟
دوست عزیز امنیت هیچ موقع 100% نیست چه بسا شما فقط از جوملا بدون هیچ افزونه ای استفاده کنی و از سمت سرور هک بشی یا از خود جوملا...!!!!
در هر صورت اگه از 2.5 استفاده بشه بهتره چون بالاخره روزی پشتیبانی joomla از ورژن 1.5 اون تموم میشه و فقط 2.5 ادامه پیدا می کنه....
خیر دوست عزیز،بدین معنا نیست.همونطور که دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمودند شما نباید از هرجایی افزونه دانلود ونصب کنی(ومهمتر هر افزونه ای رو نصب نکنی)نوشته اصلی توسط amirrezazdh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی میخواد از یه افزونه استفاده کنید ابتدا توی نت یه سرچ کوچیک بزنید ببینید باگ خاصی نداره؟کسی تا حالا باهاش هک شده یا نه؟بعد ازش استفاده کنید موفق باشید.
ضمنا انتخاب سرور امن نیز فراموش نشود.
ممنون
ولی اطلاعات ما درباره افزونه های باگ دار کمه و نمیشه به سایتهای متفرقه اعتماد کرد. تنها مرجع ما همین سایت جوملا فارسی یا جومینا هستش که زیاد تو این زمینه اطلاعات موجود نیست که هر کاربری بتونه ازش استفاده کنه . من که تمام افزونه های اضافی رو از سرورم پاک کردم تا زیاد درگیر قضیه امنیت نشم. ولی بهر حال ممنون که اطلاع دادید.
درود...
در لیست زیر هم شما می تونید لیست افزونه های مخرب جوملا رو ببینید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیروز و باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)