-
سوال در مورد کامپوننت کی 2
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من یهه قالب گرفتم و حالا دارم خودم روش کی 2 رو نصب میکنم و پیکربندی میکنم
طرحی رو که میخوام بزنم زیاد جالب نیست،میخواستم ببینم این طرح واسه قالب هست یا کی2؟
آیا امکان تغییر داره؟توی عکس مشخصش کردم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2012 09:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالب كي 2 بيشتر توي قالبها گذاشته ميشه و طراحي قالب براي كي 2 حرفه اي تر از طراحي قالب براي جوملاست!
امكان تغيير حالت نوشتاري در k2 وجود داره ولي بايد به css و html و همچنين دستورات فراخوني k2 آشنايي كامل داشته باشيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قالب كي 2 بيشتر توي قالبها گذاشته ميشه و طراحي قالب براي كي 2 حرفه اي تر از طراحي قالب براي جوملاست!
امكان تغيير حالت نوشتاري در k2 وجود داره ولي بايد به css و html و همچنين دستورات فراخوني k2 آشنايي كامل داشته باشيد
موفق باشيد
من اگر بخوام مثل این سایت کی 2 رو کانفیگ کنم
میشه راهنماییم کنید؟
-
-
سلام دوستان من یه مشکلی با k2 دارم که تو تصویر مشخص کردم.قالب سایت با آرتیستر طراحی شده.مشکل من اینه که چطوری میتونم رنگ بکراند ناحیه 1 رو عوض کنم چون رنگ نوشته ها در آن محو شدن چون رنگ خطها سفید است
این سایت روی لوکال هستش
-
-

نوشته اصلی توسط
pejmandragon
سلام دوستان من یه مشکلی با k2 دارم که تو تصویر مشخص کردم.قالب سایت با آرتیستر طراحی شده.مشکل من اینه که چطوری میتونم رنگ بکراند ناحیه 1 رو عوض کنم چون رنگ نوشته ها در آن محو شدن چون رنگ خطها سفید است
این سایت روی لوکال هستش

لطفا از ارسال اسپم اکیدا خودداری کنید :
و این مشکل تونو فقط از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیگیری کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)