سلام...من میخام یوزر و پسورد سایتمو بدم مشکلشو حل کنین....به کی باید پیغام خصوصی کنم؟

سلام...من میخام یوزر و پسورد سایتمو بدم مشکلشو حل کنین....به کی باید پیغام خصوصی کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزيز حتماً سؤ تفاهمي پيش اومده!
سايت جوملافارسي كار خدماتي انجام نميده!
اگر مشكلي داريد عنوان كنيد تا بهش رسيدگي بشه. در غير اينصورت آموزش ها رو دنبال كنيد تا خودتون به نتيجه برسيد
در مواقعي از كاربر اطلاعات خواسته ميشه كه مشكل حاد باشه يا اينكه بازديد از مديريت سايت الزامي باشه
موفق باشيد
سلام شرمنده من هم از شما فقط کمک خواستم...تو انجمن هم واقعا بم کمک زیادی کردن...تو پایگاه داده سایتم مشکل دارم نمیتونم حل کنم...موقع ارسال مطلب ارور میده...اگه ممکنه دست مرا به یاری بفشارید...تنکس
با سلام
منم تازه وارد جوملا شدم و نحوه کار با اون رو بلد نیستم
لطفا اگر یک فرد کاملا حرفه ای سراغ دارید برای آموزش به من معرفی کنید . حق الزحمه تدریس هم طبق توافق پرداخت می شه. از آموزش های موجود در سایت جوملا نمیشه استفاده مناسب کرد کاملا گنگ هستند.ممنون میشم فردی رو بهم معرفی کنید. خیلی نیاز دارم.
دوست عزیز . جناب صفا جوی عزیز که فرمودند مشکل خود را در یک تایپیک جدید مطرح کنید اگر دوستان راهنمایی نکردن و به نتیجه نرسیدید ان زمان چنین تایپیکی ارسال کنید .نوشته اصلی توسط oon_ye_nafar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
من مشکلمو تو یه تاپیک گفتم ولی جوابی دریافت نکردم برا همین خاستم از بچه های تیم جوملا بم کمک کنن
دوست من ، چرا کتاب آموزش جوملا 2.5 رو دانلود و مطالعه نمیکنید ؟؟؟ توی اینترنت پره از آموزش های مفید !!! ضمن اینکه هرجاییکه مشکل داشته باشید ، دوستان خوبمون توی این انجمن پاسخ میدند !نوشته اصلی توسط aciajoomla [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)